74 учени от НАСА са изгубили живота си за последните 5 години!

10
161
Добави коментар
AzZnam
AzZnam

През последните 5 години 74 учени и експерти, работещи за НАСА в различни области на науката, са изгубили живота си. Възможно ли е това да е съвпадение?

Снимка: smartmindmag.com

Един от тези учени е Алберто Бехар, експерт по роботика, който доказва, че на Марс има вода. Той загива в катастрофа с частен самолет, отивайки на пресконференция, на която е трябвало да разкрие подробности, свързани с откритията си.

Друг виден учен, работещ за НАСА е Мелиса Кетунути. Тя се занимавала с разработката на лек за една от най-смъртоносните болести – ракa. Полицията открива нейното тялото в апартамента ѝ, който бил изцяло опожарен.

Джоуп Ланг и Глен Томас – експертите по тропически болести искали да изнесат лекция свързана с други нелечими заболявания, но самолетът, с който пътували също катастрофира.

Шейн Труман Тод – главен електротехник. Тялото му е открито в морга в Сингапур. Смъртта му поражда доста съмнения, тъй като е разработвал революционна отбранителна система. Конспиративните теории гласят, че Тод работел в отдел на НАСА, но влязъл в контакт с китайското правителство. Семейството му открито обвинява правителството на САЩ за смъртта му, тъй като в последните дни от живота си, според думи на член от семейството, Тод изглеждал обезпокоен. Той решил да напусне работа, но в последния си работен ден изчезнал. Семейството му дори организирало кампания, целяща да стигне истината.

Това е само част от дългия списък с видни учени, работещи в различни отдели на НАСА, загинали през последните 5 години. Всички те били експерти, участвали в разработки и проекти, засягащи цялото земно кълбо – специалисти по нелечими болести, ядрени инженери, професори по астрономия и астрофизика, инженери, оръжейни експерти. Възможно ли е всичко това да е трагично съвпадение? Да, възможно е, но имайки предвид общия ‘работодател’ и това, че цели 74 човека са загубили живота си само за 5 години ни кара да се замислим, че това може и да не е случайност.