Кой спечели отстъпката за газов инжекцион ?

3
86
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Както знаете проведохме игра от 20 ноември 2018, до 24 декември 2018-та, с кяото дадохме възможност да участват, всички които имат автомобили на които са планували да сложат газово.

На 25 декември, съответно бе избран печелившият на отстъпкта ни от 50 процента за нов газов инжекцион с монтажа. Решихме да не публикуваме веднага новината, а след като се финализира всичко.

Името на спечелилият е Зоран Тепавичаров. След като успяхме да се свържем с него бе уговорен монтаж на неговата газова уредба за 17-ти януари. Автомобила на който Зоран, желаеше да бъде монтирана газова система е Audi A6 C6. Със 180 к.с. V образен шест цилиндорв 2,4 л. мотор, произведен 2005-а година. Автомобилите с тези двигатели са много търсени, тъй като дават добра мощност с по-малък разход от по-големите си събратя. Да не говорим, че тези мотори са прочути с това, че са надеждни, по-безпроблемни и здрави. Въпреки всичко, все пак базовия и стандартен разход, имайки в предвид цената на бензина дори в момента излиза доста солено една малка обиколка из София. Но в комбинация с DIGITRONIC газов инжекцион с OBD връзка, това драстично се променя. Разхода на гориво остава почти идентичен, загуба на мощност няма, освен това и загуба на пари също няма, заради двойно по-евтината газ. Реалната цена на тази система, която работи най-добре с този двигател е 1550 лв., НО с отстъпката която Зоран спечели, той спестява 775 лв.,…. точно така 775 лв., ПОДАРЪК! Определено и със спестените почти 800 лв., нещата стоят още по-добре за него и неговия прекрасен автомобил. Екипа на Газ Сервиз София – Галивани ЕООД, пожелава на Зоран Тепавичаров успешна нова година, лек и безавариен път, само нагоре, здраве и любов!