Тайната на Българският Царски Род ДУЛО и връзката с Японския Император

3
321
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Тайната на Българския царски Род Дуло автор Неделко Маслев

“Досега не бях чел правдиво обяснение и превод на българския царски род “Дуло”. Но наскоро японската ми сестра Кимико ми предостави интересна достоверна информация, която ме втрещи. Досега знаех единствено, че Дуло е било едно от трите Велики Български царства, разположени северно от Китай. Наричало се е Динлин. Знаех, че представители на клана Дуло е имало при българите, при хазарите и при унгарците (маджарите). Кимико беше учудена, че досега не съм я питал за това и сама ми предостави следната информация. В Китай царския род Дуло на древните българи Xiōngnú се е наричал Динлин (Dīnglíng) или Чорей (ChoRei). В превод означава “Желязо” и числото “шест”. В Япония са използвали няколко древни названия – Микотонори (Mikotonori), Арияма (Ariyama), Генхеби (Genhebi), Генхио (Genhyo), Гентора (Gentora), Генкицунейомоджо (Genkitsuneyomogio) и Генджи (Genji). Последното име предизвика моето учудване.

В Япония официално бях приет като пълноправен и законен потомък на семейство Кавачи-но-Отани, което е едно от главните разклонения на Великият благороднически клан Минамото.

Отдавна зная, че квазикитайското наименование на рода Минамото е Генджи (Genji). На древнояпонски език думата “Минамото” означава “произход, начало”.

На последната снимка е фамилния герб на клана Минамото, наречен “Сасариндо” и състоящ се от бамбукови листа и цветове на тинтява. Лично на мен трите цвята отгоре страшно ми напомнят на свещения тризъбец на Дуло. Да обърнем внимание на думата Арияма. което от японски се превежда като “Нова планина”.

японски самурай- древен меч

А може би Ари има нещо общо с древната българска държава Арияна. Само може да предполагам. Думата “Микотонори” носи повече информация. “Микото” означава “древен небесен Бог, Благороден, Безценен, Възвишен”. А Микотонори е един от многото псевдоними на първия император на Япония Джимму-Тенно.

Само за информация ще спомена, че Тенно означава “Небесен господар” и се използва като название на императорската титла, заедно с думата “Микадо” (帝 – Император или Небесен син), а Джимму е “Божествена мощ”. Джимму-Тенно е почти митологическа фигура, известна с имената Камуямато Иваребико (Kamuyamato Iwarebiko), Вакамикену но Микото (Wakamikenu no Mikoto ) или Сано но Микото (Sano no Mikoto).

Според древния летопис “Коджики” той е роден на първия ден от първия месец през 660 пр.н.е., и умира на единадесетия ден от третия месец , 585 г. пр.н.е. Но има и друго име и за по-добра показателност ще го изпиша на английски – Sumera no Mikoto. Sumera ясно показва значението си ( https://en.wikipedia.org/wiki/Sumer). Става дума за древната Шумерска цивилизация.

Има и село Сумер в община Монтана, Северозападна България. Но най-интересното е, че според “Коджики” Джимму-Тенно е дошъл с армията от древното корейско царство Сила (Silla), за което няколко историци и изследователи от Корея, Япония и Китай убедително твърдят, че е Българска държава, заедно с другите три царства Baekje, Koguryu и Kaya.

В такъв случай излиза, че първият японски император е български владетел от рода Дуло.”

Автор: Неделко Маслев

Източник :Facebook

А сега нека видим няколко изображения на японски самураи. Интересно как приличат на рогатия БАЛ/БААЛ .Сами може да намерите приликите и да си направите изводите

самурай – стара снимка
японски самурай- рисунка
японски самурай
японски самурайски костюм
Мечтеш за бели зъби и ослепителна усмивка ?Кликни тук

Японци,Идианци и Българи -Светозар Кончарски

Баал Оклеветеният Бог

Древен Китайски Амулет Носи Късмет

Ателие за Портрети Он-лайн