Флексопечатните машини UTECO вече се представляват от ГЕД в България

2
203
Добави коментар
maznio007
maznio007

 

От Януари 2019 ГЕД е официален представител на водещата марка UTECO в портфолиото, на която влизат флексопечатни машини, машини за дълбок печат, каширащи машини и дигитални машини.

 

UTECO е производител с утвърдено име и с водещ дял на продажбите на флексопечатни машини в света. Марката е търсен партньор на множество големи печатници и собственици на търговски марки. Символ е на качество и постоянни иновации, които гарантират висококачествен печат с ниски разходи в модерния свят на къси и разнообразни по сложност тиражи, чести смени на поръчките и нужда от бързи и евтини подготовки на машините.

Флексопечатни машини Компанията UTECO е лидер в производството на флексопечатни машини с централен цилиндър, редови и тип кула. В машините има множество патентовани технологии, част от които се използват дори от конкурентите на марката.

В портфолиото можете да намерите различни конфигурации машини:

избор на брой цветове за печат – шест, осем и десет цветни машини за всички видове печат; богат избор от скорости – можете да изберете от различни модели машини с различни скорости на печат; различни размери – независимо дали печатате на тесен или супер широк материал, UTECO предлага различни модели машини за вашите нужди; множество модули и опции – можете да автоматизирате много процеси по машината, включително измиване, следене на качеството на печат, намастиляване и други; оптимизирани за работа с нисък разход – в ядрото на дизайна на машините е залегнала концепцията за високоефективен печат на къси тиражи с много и чести смени на поръчките с нисък разход за настройки и за смяна на заданията.

 

 

UTECO обхваща различни приложения – от печат на етикети в големи количества, през печат на стандартни гъвкави опаковки, до печат на голямоформатни гъвкави опаковки. Машините са разработени на основата на патентованата технология за директно задвижване на всички валове и анилокси от централен двигател, без използването на ремъци или други междинни елементи. По този начин се гарантира възможно най-добър пасер между различните секции, както и дългосрочно постоянство в качеството на печат, което не се променя заради износване или разцентриране на различни елементи.

Можете да видите пълното портфолио от флексопечатни машини на сайта на Гед.

Машини за дълбок печат Дълбокопечатните машини на UTECO съчетават всички иновации на фирмата с вече доказали се системи за печат с висока скорост, постоянно качество и намалени макулатури. За момента UTECO предлага избор от три модела машини за дълбок печат, които обхващат по-голямата част от приложенията за тази технология:

избор от брой цветове за печат – можете да конфигурирате машините според вашите нужди, включително да добавяте секции за флексопечат; множество модули и опции – можете да автоматизирате много процеси по машината, включително измиване, следене на качеството на печат, намастиляване и други. Машините имат Industry 4.0 свързаност и могат да изпращат статистически данни за анализ по различни параметри.

Машините са оптимизирани за високоефективен печат при ниски тиражи и чести смени на поръчките.

Можете да видите пълното портфолио от дълбокопечатни машини на сайта на Гед.

Каширащи машини Mожете да намерите богат избор от машини с марка UTECO, за каширане със и без солвент, които могат да се конфигурират гъвкаво спрямо нуждите на вашето производство. Независимо дали искате да каширате фолио или хартия, UTECO може да предложи различни конфигурации и модули, които да намалят броя на отделните операции и да оптимизират разходите за производство.

избор от скорости и ширини на материала – можете да изберете от няколко модела машини, които обхващат повечето ширини и нужди на този тип технология; допълнителни опции и модули – можете да добавяте флексо секции за печат, нанасяне на лак или друго покритие, корона и много други; различни конфигурации на каширането – независимо какви са нуждите на вашето производство, UTECO може да предложи различни комбинации от развиване и навиване с различни модули, за да постигнете желаните резултати.

Можете да видите пълното портфолио от каширащи машини на сайта на Гед.

Дигитални машини Уникалните дигитални машини на UTECO съчетават експертизата на марката във воденето на печатния материал и управлението на печатния процес с разработките на водещи производители на дигитални технологии.

 

В портфолиото можете да намерите машини за дигитален печат на гъвкави опаковки и етикети с различни приложения, включително за хранително-вкусовата промишленост.

надеждни и стабилни машини – стабилна архитектура, взаимствана от доказаните конвенционални машини на UTECO; последните технологии на дигитален печат – ползването на глави на водещи производители на дигитални решения и съвместната разработка на оборудването водят до дигитален печат на гъвкави опаковки с най-доброто от двата свята.

Можете да видите пълното портфолио от дигитални машини на UTECO на сайта на Гед.

 

През месец декември 2018 отвори нова европейска програма, с която печатници могат да инвестират в оборудване и софтуер и да получат финансиране до 1 000 000 лева. Продуктите на Uteco могат да бъдат закупени по тази европейска програма.

На страницата с продукти можете да видите предложенията от портфолиото на Гед, които са подходящи за финансиране по европейска програма.

Ако искате да научите повече за самата програма и да получавате безплатни съвети, добри практики и новини в тази връзка можете да се запишете за бюлетин за европрограма.

Съвместно с независим консултант предлагаме и напълно безплатна и неангажираща оценка на това колко точки би спечелила вашата фирма, преди изобщо да сте започнали да пишете вашия проект. Независимо дали имате, или нямате намерение да кандидатствате или вече имате избран консултант, можете да получите напълно обективна оценка и второ мнение за вашите потенциални възможности по тази европрограма.

Защо ГЕД и UTECO си партнират в работата на българския пазар Защо UTECO и какво означава това за ГЕД разказва Иван Стайков: “Ние винаги сме се старали да създадем портфолио от внимателно избрани продукти, на които нашите клиенти могат да разчитат, за да подобрят своята конкурентоспособност и да получат най-доброто, което светът предлага към всеки даден момент. UTECO е марка, която пасва много естествено в тази философия. Фирмата има много силен фокус към иновациите и постоянно създава нови решения, които внедрява в своите продукти.

Това е партньорство, което разработваме в последните две години и се радвам, че вече имаме възможност да представим марката на българския пазар – особено в този момент, когато клиентите могат да закупят подобно оборудване с европейско финансиране.”

За UTECO Италиански производител на печатни машини, който се е превърнал в лидер при производството на флексопечатни машини за широк кръг от приложения. Фирмата е фокусирана значително в разработката на собствени иновации. Има над 350 служителя и близо 100 милиона евро оборот за 2018.

За ГЕД Доставчик на системи за полиграфията от водещи производители, които имат за цел клиентите на фирмата да бъдат сред технологичните лидери в България и Европа. Контакти: е: [email protected] t: +3592 806 1264 а: София, ул. Васил Друмев 36 w: www.printing.gedbg.com

  отпечатай