Спечелете страхотни OREO награди – екшън камери, суитшърти и тениски

2
316
Добави коментар
pgp

Участващите промоционални OREO опаковки са: Vanilla 66g, , Vanilla 154g, Vanilla 176g , Vanilla 264g, Choc’ o Brownie 154g, Thins Original 96g, Thins Choco 96g.

Участието е лично, така че трети страни и/или автоматично подадени участия/записи няма да бъдат приемани. ЕДНО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ МОЖЕ ДА УЧАСТВА САМО С ЕДИН ИМЕЙЛ АДРЕС. Самоличности, създадени единствено с цел промяна, фалшифициране или манипулиране на каквито и да е съответни параметри на играта, няма да бъдат приемани по никакъв начин. В този случай отпада правото за участие или спечелване на награда.

В допълнение към т. 2, за да участва в онлайн промоцията, участникът трябва: Да закупи Oreo продукт/и с промоционална опаковка и да има достъп до интернет. Участниците трябва да отидат на интернет адрес www.oreopeople.com, където е необходимо да:

    i) Въведат промоционалния код, който се намера върху външната страна на опаковката на участващите OREOпродукти;     ii) Въведат имейл адреса си. След успешното завършване на стъпки i) и ii) по-горе, участниците се включват в в автоматичното разпределение на дневните награди.