Популярната технологична марка Canyon стартира игра с много награди

3
156
Добави коментар
Hitechride
Hitechride

Популярната технологична марка Canyon стартира игра с много награди

Jan 21, 2019

SSlavcheva

Известната сред младите потребители технологична марка Canyon официално стартира игра, с която отбелязва 15 години от основаването си и ще зарадва над 1000 свои фена с атрактивни награди.

Всеки от клиентите на Canyon, закупил продукт на марката в периода 21-ви януари – 17-ти март 2019 г. включително, може да регистрира касовата бележка на страницата на играта: https://canyon.bg/kupi-specheli/ и да участва в тегленето на над 1000 награди. Регистрацията се извършва бързо и може да бъде направена директно от смартфон.

В продължение на осемте седмици на провеждане на играта ще бъдат изтеглени по 125 награди всяка седмица, които включват: 80 раници; 220 портативни Bluetooth колонки; 80 бр. геймърски слушалки; 120 геймърски мишки и 500 стерео слушалки с микрофон. На 19-ти март ще бъдат изтеглени и трите големи награди – дронове DJI Mavic AIR. Няма никакво ограничение по отношение на това откъде в България са закупени продуктите и броя касови бележки, които един потребител може да регистрира.

„Марката Canyon присъства в България от самото си създаване и тя буквално се развиваше пред очите на потребителите. Популярността, която си спечели за тези години, без съмнение се дължи на уникалния младежки стил на продуктите и тяхната достъпност. Щастливи сме, че можем да зарадваме над 1000 наши фена с чудесни награди, които ще направят деня им по-приятен и забавен“, каза Анна Петрова, представител на Canyon за България.

Подробности около провеждането на играта ще бъдат споделяни на официалната страница на Canyon за България: https://www.facebook.com/CanyonBulgaria.