Модерният ски аутфит

1
203
Добави коментар
svetla58
svetla58

В града времето може и да е променливо и лъжливо, и ежедневно да ни поставя пред сериозно изпитание при избора на дневния аутфит, но за планината условията са категорични и окончателни. It’s ski timeeeeeee! Yeppp…

Без съмнение белите склонове изискват сериозна физическа, но и модна подготовка. Относно това какви линии ще чертаете по пухкавия сняг, ние не можем да ви дадем никакъв съвет, но пък можем да ви покажем какво да облечете и как да го съчетаете, за да изглеждате тренди и готини.

Независимо дали ви идва отвътре да се плъзгате плавно и грациозно по заснежените планински склонове или сте само любител, можете поне да изглеждате като опитен и ултра-шик-скиор.

 

От подплатените якета, плътните пуловери, непромокаемите панталони и гащеризони, долните клинове и обемните ръкавици до огромните скиорски очила и предпазни каски – ще ви поднесем един компактен набор от дрехи и аксесоари, които може да ползвате през зината си ваканция.

Може би повечето от вас изобщо не са се замисляли как точно ще изглеждат, докато карат ски или сноуборд, но сме убедени, че има и такива сред вас, които не биха седнали в кабинката на лифта преди да са уверени в своята визия.

Все пак и ние сме на мнение, че няма нищо лошо в това да стигнете до склоновете със тил.

Тъй като някои от любимите ни знаменитости са демонстрирали завидни модни постижения през годините, се допитахме до тях за точните цветове и аксесоари, които могат да бъдат точното нещо, което да ви ‘плъзнат’ to the next level.

Редактор: Марина Делева