Новата точкова система за определяне на модерното

1
246
Добави коментар
svetla58
svetla58

Според наблюденията ни от последните бляскави събития, се оказва, че точките се превръщат в печата на сезона. Но освен това те са вечна модна тенденция, която получава своята голяма актуализация, както от червения килим, така и от уличния стил на звездите.

Класическите модели, носени от Мерилин и принцеса Даяна, днес отново се усещат като нов полъх на модерност, благодарение на дизайнерите и стилистите, които измислят нови начини за носенето им.

23 януари е международният ден на Polka Dot и ние ще ви покажем няколко наистина готини начина, с които да го отбележите подобаващо.

Терминът „Polka dot“ се е появил през 1800-та година, когато американско женско списание описва циркулярно повтарящ се шаблон на шал. Изглежда, че още оттогава сме били влюбени в принта, след като знаменитости като Мерилин Монро, дизайнери като Кристиан Диор, и дори такива любими герои като Мини Маус са го възприели като своя сигнатура.

И какво да не им обичате на кръглите петънца? Те са игриви, причудливи и шикозни.
Днешните игриви модни изявления с полка са флуидни, изискни и изненадващо гъвкави и адаптивни за носене на работа, разходки с приятели, за специални срещи или за бляскави събития.

Независимо дали ще ги носите в светлата част от деня или ще заложите на точков вечерен тоалет, няма голямо значение, защото този принт е еднакво ефектен и за двата случая.

Друго предимство на многоточието е, че то е перфектното решение, ако имате някакви неравности по тялото, които искате да прикриете, защото изкривената оптична илюзия, която създават монохромните контрасти на бялото и черното под обла форма е заблуждаваща и прикриваща.

Полка дот дизайните са елегантни, женствени и леки в зависимост от това в каква цветова комбинация ще ги подберете.

Макси роклята

Какво е черно, бяло и цялото елегантно? Знайте, че не можете да сбъркате, ако заложите на дълга бяла рокля на полка. Потърсете такъв модел, които има изрязани места по тялото, като падналите или никакви рамене, което е достатъчно щедро, за да ви позволи да се движите свободно, за леко усещане и модно настроение.

Гащеризон

Всички сме на едно мнение за дрехите от една единствена част, а именно гащеризоните. Те са удобни, практични, елегантни, секси и женствени. В зависимост от стила, който си изберете, можете да сложите гащеризона по всякакъв повод. Щедър силует, който подхожда на всеки тип тяло и повод. Носете го през уикендите или на концерти със сандали и косата на конска опашка. Или пък го облечете вечерта, с тънък колан, малък черен блейзер или жилетка и завършете с любимите си аксесоари.

Мини пола

Какво би могло да бъде по-красиво и секси от големи игривите точки върху мини пола, която е достатъчно скромна, за да даде воля и място за разкриване на дълги красиви и стройни крака. Много смел модел.

Застъпен дизайн

Застъпеният дизайн или т. нар. увиване е чудесен избор за всяко тяло, особено когато роклята е застъпена малко по-високо от естествената талия, както се вижда тук. Можете да носите тази хубава рокля навсякъде през годината – от срещи с клиенти до културни събития и вечери.

Бяла рокля с цепка

Бялата широка рокля с цепка е модел, с който можете да скриете както наедряло коремче от бременност или пица, така и по-едри и широки бедра, давайки абсолютна свобода и усещане за фееричност. Освен всичко това получавате една красива и свежа визия с мелодично звучене.

За още интересни предложения, с които да разнообразите гардероба си – вижте нашия online shop ТУК!!!

Редактор: Марина Делева