Върховният съд на САЩ позволи на трансджендърите да бъдат войници (видео)

1
197
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

На президента Доналд Тръмп (Доналд Владимирович Тръмп) изобщо не му се искаше. Никак не щеше. И се противеше. Но все пак в славната американска армия (водила 200 нападателни войни за 200 години, без дори да ги обявява) вече могат да се влеят и стройните (и специалните) кървави редици на трансджендърите (в близкото минало по-популярни като транссексуални хора, пътища и автомобили). Да разберем повече (не ни се иска, но няма как) за тази една малка стъпка за трансджендъра и единият голям скок за цялото трансджендърство!

Върховният съд в САЩ се съгласи с предложението на президента Доналд Тръмп трансджендърите да не могат да служат в армията. Съдът е гласувал с 5 гласа „за“ и 4 „против“. Негативните гласове са от либералните съдии, а с решението се премахват всички пречки пред президентското предложение. Новата политика ще забранява на всички трансджендъри, които имат нужда от операция за смяна на пола или вече са претърпели такава, да служат в армията.

Тагове транс джендър с пушчица американка трансджендъри войници в сащ тръмп бе победен от транссекса в армията Автор Архив на автора