Педро се връща в Берое – SportVox

1
206
Добави коментар
sheri
sheri

Португалецът Педро Еуженио е на път да облече екипа на Берое за трети път. Очаква се крилото да се присъедини към лагера на старозгорци в Белек, Турция.

През лятото Еуженио беше продаден в турския Алтай където изкара 6 месеца и разтрогна договора си заради финансовите проблеми в клуба.

Към него интерес имаше и от Ботев (Пд), но в крайна сметка до трансфер не се стигна. Говореше се, че и Левски го желае, но това по-скоро не се оказа истина.

Преди да подпише с Алтай, Еуженио вкара 16 гола с екипа на Берое и бе сред най-силните играчи в тима на Александър Томаш. Първият престой на португалеца в Стара Загора бе през сезон 2012/13. След това той премина през Хасково, Черно море и Верея, преди през 2017 г. отново да парафира с Берое.

Междувременно стана ясна и причината Берое да не предложи договор на гвинееца Гастон Камара. Мотивът е, че той е поставил високи финансови изисквания и преговорите за договора му са били прекратени.

Иначе все още не е ясно дали легендата Димитър Бербатов, който е на лагер с Берое в Турция, ще играе в някои от контролите на тима.