На конгреса на комунистите Корнелия кове мечти за победа (видео)

1
210
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

За разлика от Пинкертон, който никога не се завръща, комунизмът никога не си отива. Днес е денят, в който се случва поредната 49-та комунистическа сбирка на бивши, настоящи и потенциални държавни престъпници, наречена „конгрес на БСП“. Гъмжи от „уважаеми делегати“, бивши „другарки и другари“. Да научим повече, вижте и видеото…

„Ако победим ГЕРБ на тези избори, може да отстраним ГЕРБ от властта и да започнем промяната в България и във Вашия живот тук. Ако изборите са честни, ще ги спечелим“, обяви Корнелия Нинова по време на конгреса на БСП днес. По думите й има риск за манипулации, подмяна на вота и купени гласове, особено заради плановете за отказ от машинното гласуване. Нинова изброи няколко аргумента защо хората да гласуват за левицата. Сред тях са признатите грешки на социалистите, отказът да са заедно с ГЕРБ във властта, промяната в БСП чрез въвеждане на мандатност за депутати и лидера, тъй като нямало вечни лидери, отхвърленият натиск от европейските социалисти и ГЕРБ за Истанбулската конвенция и други.

Лидерът на социалистическата партия изброи ред обещания, с които БСП ще се бори за гласове на евроизборите. Тя посочи, че ще лобира за социален европейски съюз, премахване на двойните стандарти при храните, приемане на България в Шенген, отмяна на санкциите срещу Русия, развитие на ядрени мощности, ускорено създаване на европейска прокуратура и интеграция на Западните Балкани. „Категорично се противопоставяме на Истанбулската конвенция, трети пол и джендър идеология в училище“, подчерта Корнелия Нинова. След като обяви, че Европейският съюз (ЕС) е в криза, а левицата в Европа е допуснала много грешки, Корнелия Нинова призова той да бъде единен, но да се зачита националният интерес на всяка държава-членка.

„Остават непоклатимите принципи на ЕС и ако ги уважаваме, ГЕРБ е анти европейска партия. ГЕРБ допусна пробив в европейската сигурност чрез нерегламентирано даване на български паспорти на чужденци. Така влизането в Шенген е минирано“, заяви лидерът на БСП. По думите й ГЕРБ пазела неутралитет по някои въпроси, заради което поставяла България в периферията на ЕС. След като отново разви тезата, че по време на прехода се формирала спойката на паралелната държава, която дърпа конците на истинската и е виновна за клинична демографска смърт, Нинова изброи новите проблеми, възникнали при управлението на ГЕРБ – авторитарна власт в България, убита свобода на словото, заличено разделение на властите и други.

С други думи, уважаеми приятели гответе се за поредната рокада на комунистически партии в България, този път между БСП и ГЕРБ. И не забравяте – липсата на гражданско общество се дължи на недостига на граждани. Затова управляват селяни управляват селяни. Малък недостатък на демокрацията по Чърчил.