Хороскоп за 28-ми януари (понеделник, 2019-та година)

1
272
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

В този ранен час на седмицата следват астрологичните прогнози за понеделник, който от своя страна е един ранен ден на седмицата. Изобщо една подранила седмица, която можехме да изкараме чак следващата седмица, но няма как. Да видим зодиите и после да видим роднините…

Като цяло нещата стоят така. В понеделник ще имате възможност да разрешите неприятности или недоразумения с жена и дори да получите някаква изгода от преживяната ситуация. Днес ще очаквате телефонен разговор или развитие на друг ангажимент свързан с човек от друго населено място. Ако имате планирана среща или друго събитие с момиче или млада жена, днес може да отложите или промените уговорката си с нея. Това ще бъде благоприятен ден за финансовите ви дела или обичайното им развитие без някакви специални изненади. Що се отнася до любовта – днес ще ви бъде трудно или притеснително да вземете решение или да дадете отговор на предложение на партньора си. Ще сте склонни твърде емоционално да преживявате всичко, което касае любовния ви живот и това ще създаде излишно напрежение в отношенията ви.

Овен: В романтичен план страстно желаете да се обкръжите с всичко прекрасно. Най-вероятно е да се заемете с ремонт и благоустрояване и много да се ядосвате, ако помощниците се окажат не твърде съобразителни и чевръсти. Това е период за делови пътувания и всевъзможни пътешествия. Не приемайте делови предложения, макар и да изглеждат привлекателни.

Телец: Възможно е сами да откриете своите недостатъци в постъпките си и да получите пълна представа за създалата се ситуация, споделяйки съображенията си с хората, които обичате и цените. Прекомерната взискателност към себе си може да се излее в упоритост и нежелание да се отиде на компромис. Вероятно пак няма да можете да си починете.

Близнаци: Раними сте в сърдечните афери. Мнозина преживяват силно всички перипетии в любовта, ако действително са влюбени. Изпитвате стремеж да бъдете в центъра на събитията, да се интересувате от всичко под слънцето, да се намесвате в чуждите работи. Благоприятни са пътуванията и пътешествията.

Рак: Може би сте настроени много романтично и любовните ви отношения може да бъдат красиви и приятни. Започва укрепване на семейните и приятелски връзки. От близките си можете да почерпите сили за противодействие на житейските несгоди. По всяка вероятност имате непродължително пътуване, също и по работа.

Лъв: Любовните отношения могат да бъдат интересни, пълни с приключения, но не трябва да прибързвате с брака. При много Лъвове е възможно да има попълнение на семейството. Родените през този ден деца могат да бъдат ярко и творчески надарени. Вероятни са къси пътувания, главно от служебен характер.

Дева: Срещите се оказват благотворни за влюбените, които взаимно се зареждат със съзидателна енергия. Близък човек ви оказва неоценима услуга и вие още веднъж се убеждавате в неговата преданост. Не са желателни туристическите пътувания, тъй като може да доведат до загуби. Денят е подходящ за покупки.

Везни: Наслаждавайте се на живота, но все пак се старайте да оценявате събитията критично, за да не се намерите след това в небрано лозе. Благоприятен ден за установяването на делови контакти и сключване на брак. Търговските пътувания са успешни. Възможно е да получите помощ и покровителство.

Скорпион: Контролирайте емоциите си, следете да не обидите любимия си човек. Неблагоприятно е сключването на брак, договори и сделки. Прекарайте този ден в тясно общуване с домашните си. Организирайте малко семейно мероприятие. Не трябва да отказвате изпълнението на молби.

Стрелец: Възможна е среща с бивша любов, която да разбуди стари чувства. Нараства жизненият ви потенциал и споделяте своя оптимизъм с околните. Близките ви вече са забравили кога сте почивали заедно. Доставете на себе си и тях това удоволствие, но е желателно да се откажете от далечни пътувания.

Козирог: Тегли ви един към друг, но едва ли можете да бъдете щастливи. Може да установите добри отношения с близките си и да се запознаете с родителите на избраника си. При нормален ритъм на живота самочувствието ви е наред. Не изразходвайте сили за прекомерни емоции и активни развлечения. В никакъв случай не губете оптимизъм и ентусиазъм, може да ви потрябват.

Водолей: В началото на деня енергийният потенциал може значително да се увеличи и да успеете да използвате своите способности за самоизява и подобряване на обстановката в семейството. На много Водолеи се предоставя възможността да получат стимул в развитието на любовните отношения, за което те много се стараят. По-добре е да се отдалечите от работата, да не встъпвате в контакти, а да потърсите духовна поддръжка в любимите си занимания.

Риби: Днес в любовните си отношения трябва да проявите готовността си да се приспособявате към променящата се реалност. Вие сте мек и снизходителен човек и затова се дръжте по-далеч от вулгарни и пошли лица. Обхваща ви любов към всичко красиво. Струва си да се заемете с въвеждането на ред в дома и на работата си, тъй като неприятността на нещата буди у вас вътрешен протест.