Хороскоп за днес – 28 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
146
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 28 януари 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Денят се свързва с насилието, с желанието за реформи и с невъзможноста да се постигнат. Действат едновременно стимулиращи и задържащи фактори, а така лесно може да се стигне до душевна или физическа експлозия. Не се препоръчва участие в съвместни инициативи. Стойте далече от разгневената тълпа и от тези, които не могат да се контролират. Ще се намери кой да ви провокира, да запали агресията или ентусиазма ви в една или друга посока. Изключена е разумната преценка. Не взимайте важни решения.

Телец 21 Апр – 21 Май

В хороскопа ви действат тежки конфигурации. Денят е зареден с експлозивност, с насилие и желание да се променят нещата, да се излезе от омагьосания кръг на невървежа и да се живете различно. Засилва се склонността към скандали, междуличностни и междудържавни конфликти. Може да изгубите контрола в ситуацията, особено ако някой активно провокира и пали фитила на противопоставянето. Не се подавайте на гнева, не си режете ноктите, не планирайте оперативни намеси особено в областа на половата система.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на огромните апетити, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Очертават се опити за доминиране, за прецакване и надцакване, с които ще се нарушава семейния и професионален мир. Време е да се направят истински реформи и реорганизации в работата и в живота. Добре е да потърсите ново работно място, ако виждате, че на старото нищо не се променя. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Не изневерявайте, не взимайте прибързани решения за раздели или за съвместен живот. Не се подавайте на съблазни.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Денят носи революционни промени, кара ви да вземете болезнени, но нужни решения. Не се опитвайте да задържате статуквото, което в момента повече ви пречи, отколкото помага. Променете нещата, които повече не може да търпите. Намерете нова работа, излезте от средата, която ви влияе зле и подредете живота си по нов начин. В такъв момент към вас може да се прилепят хора, които имат намерение да използват силата и ентусиазма ви за користни цели. Бъдете внимателни, ограничете контактите.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден свързан с изгнанието и насилието. Някой купува еднопосочен билет, друг е в процес на уреждане на нова работа, далече от досегашните му занимания и корени. Деца и родители открито се противопоставят и не действат в една посока. Не решавайте важни семейни и наследствени въпроси, не правете аборти и не взимайте животопроменящи решения. Особено опасно е да се действа импулсивно или под влияние на алкохол и стимуланти. Стойте далече от разгневената тълпа и от разправиите на работното място.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Днес много хора се движат по ръба на усещанията и търпимоста. Апетитите са огромни, сблъскват се сили и интереси на различни нива. Не очаквайте да се разберете мирно и тихо по спорните въпроси. Тенденцията е към ултимативно поведение. Дистанцирайте се от местата, в които назряват конфликти. Денят е благоприятен за приключване на работен процес, но не и за започване на нови отношения и работа. Върнете дълг. Всичко, което ви кажат подлагайте на проверка. Доверчивостта в този ден ще ви донесе проблеми.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на реформи, независимо дали сте ги планирали и искали. Да не се започват нови инициативи преди да станат ясни бъдещите тенденции и изсквания. Бъдете внимателни, особено с храната. Вероятни са алергични реакции на всички нива. Точно днес не водете преговори и не отивайте към нови запознанства. Сексът подкопава здравето. Лош ден за изневери. Постарайте се да свършите обещаната работа и да приключете с отдавна влачените задължения. Ден на равносметка. Лагерите в живота ни се оформят, предстои нов избор.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Не предприемайте прибързани действия и инициативи. Не правете никакъв избор. Още в следващите дни ще се окаже, че е имало много по-добър вариант, който в момента не забелязвате. Денят е зареден с агресия и натиск от страна на силните на деня. Не е изключено да има ответна реакция. Ще се наблюдават изблици на агресия и насилие, където ножът е опрял до кокала. Но този ден е и символ на саможертвата в името на децата. Може да решите да им прехвърлите имот. Направете почистващи и пречистващи процедури.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Ден на разминавания в обществото и в отношенията между родители и деца. Всеки гони собствените си цели, без да се интересува за желанията и стремежите на другия. Така работа не се върши, а скандалите са неминуеми. Ще бъде трудно да се спазват каноните, да се слушат авторитетите. Склонни сте към неподчинение на всички нива, където се засягат личните ви интереси. Не предприемайте стъпки в нова посока и не подписвайте нови договори. Довършете поетите ангажименти и работата от предните дни.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Не отговаряйте на провокации и по възможност ограничете контактите. В много отношения ще се достигне точката на кипене, на тъпимост и изчакване. Ще се действа силово и безкомпромисно особено към тези, които са ни подтискали. Не си уреждайте важни делови срещи, на които очаквате да се подпишат нови договори. Ще е трудно и даже невъзможно да се постигнат споразумения и подпишат взаимно изгодни сделки. Някои отношения ще приключат. Утрешният ден ще донесе революционни промени.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Не предприемайте прибързани действия и инициативи. Не правете никакъв избор. Още в следващите дни ще се окаже, че е имало много по-добър вариант, който в момента не забелязвате. Денят е зареден с агресия и натиск от страна на силните на деня. Не е изключено да има ответна реакция. Ще се наблюдават изблици на агресия и насилие, където ножът е опрял до кокала. Но този ден е и символ на саможертвата в името на децата. Може да решите да им прехвърлите имот. Направете почистващи и пречистващи процедури.

Риби 20 Фев – 20 Мар

По възможност ограничете пътувания и делови срещи. Заемете се с прочистващи тялото и духа процедури. На работното място не проявявайте излишна активност и не се включвайте в споровете на другите. Ако изчакате и наблюдавате случващото се отстрани ще може да направите точна преценка и утре да изберете правилната посока. Днес двама от най-големете ви конкуренти може да се хванат за гърлото и взаимно да се елиминират, давайки ви възможност да доминирате еднолично. Печели този, който знае и може да чака.