Стотици посетиха първото издание на Grand Wedding Expo Burgas

2
153
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Сватбени агенти, фотографи, дизайнери, флористи, сладкари и бижутери, гримьори и фризьори, шеф-готвачи и представители на развлекателната индустрия посрещнаха стотици бъдещи младоженци в рамките на първото издание на Grand Wedding Expo Burgas. То се проведе през почивните дни и позволи на двойки от региона и страната да получат повече информация относно организацията и протичането на едно сватбено тържество “от първа ръка”.

В рамките на събитието се състояха и поредица от презентации на експерти, които споделиха своя опит с онези, на които предстои да се обърнат към тях и техни колеги за помощ в организацията на сватбения си ден. Моделиери и стилисти представиха най-горещите тенденции в областта на сватбените тоалети и визии. Фотографи от целия регион демонстрираха най-впечатляващите си кадри от предходния сезон.

Томболата, в която се включиха посетителите на Grand Wedding Expo, бе изтеглена в 18:30 в неделя, непосредствено преди официалното закриване на първото издание на сватбеното изложение. Щастливците получиха тематични награди, предоставени от участниците в специализирания форум.  

Освен успешна платформа за директен избор на подобен сървиз, на която много от бъдещите семейства заявиха конкратна/и услуга/и, инициативата бе и силно успешно място за комуникация между отделните сватбени компании, които непрестанно коментираха още по-ефективни начини за постигане на общата им цел: съвършеното сватбено тържество.

Предвид надминаващия очакванията резултат, организаторите от х-л “Приморец” обещават събитието да се превърне в традиционен ежегоден форум, който да помага на бъдещите младоженци да открият идеалния за тях професионалист.