Технологии и дървената дограма днес на дома

7
229
Добави коментар
mim_dyakova
mim_dyakova

    Дървената дограма в наше време е на заден план и на нейно място са новите технологии от различните видове сплави, които поради конкурентните си цени се налагат  почти навсякъде.

  Тук ще Ви дадем повече информация за дървената дограма в нейният съвременен вид със строителна фирма МД-90,  с приложение при строежи на къщи. 

     Къщите с дървена дограма придават интериор и екстериор който е наистина неповторим. Технологиите работят за тяхното по – съвършенно качество и защита от атмосферни влияния. С новите си технологични качества, дървената дограма  има висока звуко и топлоизолация, влагоустойчивост и защита от всички атмосферни неблагоприятни влияния. През лятото дървената дограма не пропуска ултравиолетовите лъчи, а през зимата не пропуска студен въздух. Цветовете и могат да бъдат различни в зависимост от индивидуалните предпочитания.  Това не променя нейният натурален външен вид.  Вече се изработва от многослойни пластове дървесина, а не от масивно дърво. С този вид производство  се намаляват дефекти на дървото като чепове, смоли, сърцевина. Така се отстраняват всички нейни  недостатъци във външния вид и  технически  характеристики. Цената и определено е малко по-висока, тъй като обработката е по-трудна. Да не забравяме, че  дървото е естествен продукт на природата. Но не  е и лукс.  Уюта,  които придават на дома нямат измерение  във времето.   Топлината на дървото винаги носи свой комфорт и „живо” присъствие. Една неизменна част от  от  природата в дома ни.

Мansarda na kŭshta

     

Dŭrvena dograma na kŭshta

     Повече на сайта и блога за строителните услуги на строителна фирма МД-90 за Варна и област на адрес – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…