Малена – магазин за луксозни мъжки чорапи над глезена италиански дълги памучни мъжки чорапи официални мъжки чорапи от памук

1
143
Добави коментар

ART. 310/1 дълги памучни мъжки чорапи, елегантни и фини от висококачествен памук, подходящи за съчетаване с ежедневни и (или) официални дрехи, производство на италианската марка Ciocca, изработваща чорапи от 1912 г. Благодарение на шотландските нишки и лекотата на материята е препоръчително чорапите да се носят през горещите месеци. Завършващият ластик е мек с гладки шевове, предпазващи едновременно от разраняване, така и от свличане. Материята на чорапите е устойчива на износване, цветовете се запазват с времето. На всеки продукт е изписано, че е произведен в Сирия (made in Syria).

Състав: 100% памук

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 30 ºC ( при пране на пералня препоръчваме пране на програма за памук без центрофуга или при максимални 300 – 400 оборота ); не използвайте продукти, съдържащи белина ( хлор ); да не се центрофугира; да не се глади с ютия; без химическо чистене.