Клинт Истууд (на 88 години) с 23 годишно маце. Ах, ти мръсен Хари!

5
525
Добави коментар
Svarofski
Svarofski

Ах, ти, мръсен Хари, ти коуко си доуен! Браво, бе, дърт юнак! Коя я пък тази, дето така хищно налита на дърто мисо? Пък било то и Клинт Истуудско. Да видим снимка. И да не губим надежда за следващия тираж!

Името Нур Алфала нашумя преди малко повече от година, когато медиите обявиха, че 22-годишното момиче излиза с музиканта Мик Джагър. Според слуховете днес 75-годишният фронтмен на „Ролинг Стоунс“ се е срещал няколко пъти с Нур, докато групата била на турне в Париж в началото на октомври, 2017 година. За Нур Алфала е известно, че е филмов продуцент. За крехката си възраст тя вече има две продукции зад гърба си. В последните дни името ѝ отново нашумя в медиите и отново заради популярен и доста по-възрастен мъж от нея. Просто и аз нямам търпение да остарея като Клинт Истууд! Това гадже обича татковци и дядовци. Браво на момичето, те това се вика основа за щастливи неспокойни старини!

Нур (която може да счупи всеки…) е била хваната в компанията на 88-годишният актьор Клинт Истууд. Двамата са заснети заедно в автомобил в Лос Анджелис – филмовата звезда шофира, а младото момиче е на задната седалка.