Солна стая Himalaya

3
202
Добави коментар
petar_k
petar_k

Халотерапия за един по-здрав организъм.

Една алтернатива за подсилване на имунната система. Доказано е, че престоят в солната стая замества успешно престоя на море. Тя ни помага да сме по-здрави, спокойни и щастливи. Халотерапията има положително действие при лечението на различни заболявания в горните дихателни пътища, кожни болести, облекчава натрупания стрес. А за допълнителен комфорт на чакащите има обособен детски кът, топли напитки и вода. Подбора на вежлив и усмихнат персонал е един добър завършек на общата „картина“ за представянето на солната стая. Разбира се при всеки човек действието е различно. При някои може да няма видима разлика, но това не означава, че е безсмислена терапията.

В моя случай при сина ми, който го мъчи трета сливица, виждаме значително облекчение и вадене на секрети през носа. Секрети, които по никакъв друг начин не сме успявали да изкараме и почти винаги е бил със запушен нос. След няколко проведени сеанса мога да кажа, че нослето му е отпушено (има видимо подобрение). Мисля и за напред да правя всичко възможно за да е добре синът ми. И макар дори педиатърката му да мисли, че няма смисъл от тези стаи, докато аз виждам ефект ще отстоявам позицията си и няма да пестя средства.

Естествено заради глупостта на хората, макар да им е обяснено и написано, че болни хора не е добре да посещават такива стаи (стаите събират няколко души, има и индивидуални, но там ценоразписа е друг), все ще се намерят професори, знаещи повече от всички! Такива, които не се съобразяват с препоръките и правилата като цяло. Те не допускат някой да им каже или да ги застави да следват определени правила. Точно заради подобен/подобни всезнайковци сега сина ми лежи болен от грип в нас. Благодаря на хората, които си знаят, че са „здрави“ и въпреки това се бутат при останалите. Или например им е спаднала температурата и ТЕ се „нареждат“ при здравите, бутат се за да не изтърват промоцииката…

Хората като цяло сме си завършени егоисти. Така явно ни е заложено като генетичен код. Водим се единствено от собствения си интерес. Дали би пострадал някой друг от действията ни не е от голямо значение. За мен такова мислене и действия са си жалки и първобитни. Просто не разбирам тази философия за живот и как мъдрата мисъл „Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле“ може да облекчава битието ни!

Снимка: saltroomhimalaya.com