Подаръци за Него и Нея

1
134
Добави коментар
svetla58
svetla58

14 февруари е точно зад ъгъла, а влюбените хора по целия свят се подготвят да заявят любовта си толкова явно, че някои обмислят варианта да извикат от покрива на дома си колко много обичат своята половинка.

Ако вие не сте от тези ентусиасти или пък не разполагате с други ‘свежи’ идеи от рода на „да кръстите звездна на нейно/негово име” или да я зарадвате с букет от черни рози, но понеже те са твърде скъпи, да заложите на оригиналния вариант с пакетче семенца за черна роза, от което по-късно половинката ви сама да си сглоби подаръка, можете да разчитате на тези няколко семпли, красиви и класически варианта за гифтове, които сме подбрали за вас.

От искрящи бижута до скъпи и фини шоколадови изделия, все има нещо за този специален някой, когото обожават независимо от колко време сте заедно.

Независимо дали сте професионалист или начинаещ на арената на любовта, vivre.bg е вашият универсален магазин за подаръци за Свети Валентин, а и не само.

Нуждаете ли се от идеи с какво да зарадвате половинката за деня на влюбените? Огромният ни избор от персонализирани подаръци е идеален за всяка двойка, която празнува връзката си тази година. Разгледайте селекцията ни и изберете този предмет, който пръв грабне погледа ви.

А в случай, че изборът ви се разшири до повече от един подарък, бъдете смели и поръчвайте, защото цените са изкушаващи!

Редактор: Марина Делева