Никой в България не иска да лекува 34-годишна майка! Турски лекари дават надежда срещу €5000

1
102
Добави коментар
slavchev
slavchev

Милена и нейното 5-годишно момиченце се нуждаят само от 5000 евро, за да може майката да е до своето дете. Да помогнем!

Милена е на 34 години, майка е на 5-годишно момиченце и се нуждае от помощ, за да преодолее своите здравословни проблеми.

Младата жена вече години е преследвана от редица заболявания. Лекарите в България се затрудняват да диагностицират цялостното й състояние и да предпишат лечение, което да доведе до трайно подобрение на състоянието й. Към този момент тя е с диагнози за лупус еритематодес, антифосфолипиден синдром и тромбофилия, диабет, хашимото и тромб в сърцето.

Състоянието на Милена се влошава и редица медицински заведения отказват да я приемат поради многото заболявания и трудното общо лечение.

Отзовава се само „AMERICAN HOSPITAL“ в Турция, Истанбул, пише diakonia.bg. Там, след обсъждане на изпратените от Милена документи, екип от лекари решава да направи обстойни изследвания и да я приеме като свой пациент. Офертата на болницата важи до 16.02.2019 г., а необходимата сума за приема и изследванията на Милена, без средствата за консумативи като пътуване и други непосредствени нужди, възлиза на 5000 евро.

Сумата, макар и непосилна за Милена, не е твърде голяма за усилията на всички ни. От Ко4 Ви молим да помогнем на една млада майка да намери път към едно по-добро бъдеще за себе си и своето дете.

Дарителска сметка в ОББ АД:

IBAN: BG41UBBS80021079431040

BIC: UBBS BGSF

Титуляр: Милена Михайлова

PayPal: [email protected]

Твоята оценка

Общо гласували

loading…

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари