Откриване на течове и влага с термокамера

1
604
Добави коментар
thermalc
thermalc

Ако се нуждаете от откриване на течове и професионално отношение, обърнете се към компания, която ще Ви достави и двете. Ако се намирате във Варна, Добрич, Каварна, Шабла и Шумен, ще спечелите много, като се обърнете към нашия екип за откриване на течове.

Ние сме професионалисти, специализирали в откриването на теч с термокамера в района на град Варна. Нашият екип осигурява навременни и надеждни услуги по откриване на теч с термокамера и влагомер и ВиК услуги. За повече информация, посетете нашата страница за услуги!

Нашите ВиК услуги и тези по откриване на теч са достъпни както за жилищни, така и за корпоративни клиенти в и около град Варна. Имате влага по стените? Не се колебайте да се обърнете към нас.

Независимо дали става дума за теч от парно, теч от фуги, теч от тераса или покрив, ние откриваме течове, без да се налага разрушаване на повърхности. След това Ви предоставяме снимков материал и издваме констативен протокол за извършената работа. Откриването на теч с термокамера ще предотврати излишно къртене и ще Ви спести пари.

Използвайки нашите услуги за, Вие ще получите най-доброто и качествено обслужване.

Ако имате съмнение за наличието на теч на територията на Вашия имот, се свържете с нас, за да бъде професионално диагностициран и отстранен.