Кои са враговете на мъжката потентност?

1
209
Добави коментар
borola
borola

Проблемът с липса на ерекция може значително да понижи самочувствието на мъжете. Кои са причините, затрудняващи доброто представяне на мъжете в леглото, прочетете в следващите редове.

Кои са враговете на мъжката потентност?

Чувство на гняв – не са малко житейските проблеми, които карат хората да изпитват гняв. Нормално е след края на работния ден тази натрупана негативна емоция да вземе връх. Неприятното гневно чувство потиска всяко друго и по този начин ерекцията става напълно недостижима цел.
Ниско самочувствие – този фактор дава негативно отражение върху сексуалните способности на представителите на силния пол. Една от причините за това е, че мъжът изразходва голяма част от жизнената си енергия в опити да елиминира притеснението. Ниското самочувствие спира мъжа от изразяване на интимните желания и обгрижване на сексуалния партньор.
Депресия – главният и най-чувствителен орган, отговарящ за сексуалното желание, е мозъкът. Когато той е обсебен от депресивни мисли, това води до понижено желание за интимност и липса на ерекция или трудното поддържане на такава.
Алкохол преди полов акт – преди да се отдадат на интимни ласки, някои мъже стимулират увереността си с алкохол. Употребата му засилва желанията, но намалява способностите. Какво е обяснението на специалистите? В алкохола се съдържа етанол, който уврежда артериите в половия орган, отговарящи за ерекцията. С други думи, алкохолът е един от отговорниците за липса на ерекция.
Излишни килограми – мастните запаси в организма отделят хормона естроген, който понижава нивата на тестостерона. Ниските нива водят до понижено сексуално желание и трудно постигане и задържане на ерекция.

Тютюнопушенето също е причина за липса на ерекция

Установено е, че вероятността от еректилна дисфункция при мъжете пушачи е 2 пъти по-висока отколкото при тези, които не пушат.

Причината е, че пушенето се явява един от факторите, възпрепятстващи постигането и поддържането на ерекция. Защо? Причината – ерекцията е процес, който зависи до голяма степен от правилно кръвообращение. Употребата на цигари уврежда кръвоносните съдове и понижава кръвоснабдяването в областта на половия орган. Проучване, включващо 65 доброволци доказва, че отказът от тютюнопушене подобрява мъжката потентност. След края на проучването е установено, че голяма част от отказалите се от цигарите мъже достигат много по-бързо до ерекция.

Кой е най-ефективният начин за подобряване на мъжката потентност?

Липсата на ерекция не бива да се възприема като проблем без решение. При нарушения, свързани с мъжката потентност, специалистите препоръчват приема на Камагра/Kamagra® .

Камагра е естествен продукт, създаден и предназначен специално за мъже. Тя има благоприятен ефект при постигането и задържането на ерекцията. С приема на Камагра се постига положителен ефект при: овладяване на преждевременната еякулация, задържане на ерекцията и повишаване на сексуалната способност. Приемът на Камагра подобрява физическата и психическата мощ и увеличава броя и подвижността на сперматозоидите.

Активните съставки на Камагра са най-мощните природни продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете

Всяка капсула Камагра съдържа стандартизирани екстракти от: L – аргинин 250 mg, Йохимбе 50 mg, Жен-шен 150 mg и Трибулус терестрис 150 mg. Съставките имат синергичен ефект при преждевременна еякулация, постигане и задържане на ерекцията.

L – аргининът подпомага образуването на азотен оксид и синтезата на белтъчини. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, което води до кръвонапълване и ерекция. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата – увеличава броя на сперматозоидите и подобрява подвижността им. Повишава физическата издръжливост.

Йохимбе доказано увеличава либидото, честотата на сексуалните контакти и качеството на ерекцията. Има благоприятен ефект при мъже със сексуални смущения от съдов и психогенен произход, и от диабет. Води до по-добра и продължителна ерекция.

Жен-шен засилва ефекта на азотния оксид. Повишава физическата издръжливост. Премахва умората, физическото изтощение и тревожността и помага за преодоляване на преждевременната еякулация.

Трибулус терестрис е нехормонален екстракт с андрогенно действие. Повишава нивото на мъжките полови хормони (напр. тестостерон) с 33%. Възстановява либидото, подобрява и удължава ерекцията. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата – увеличава броя и подвижността на сперматозоидите. Притежава известен анаболен ефект.

Камагра се приема по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. При прием на Камагра не се постига моментен ефект. Продуктът е предназначен за дълготрайно решение на проблемите с потентността. Прилага се до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ.

Преглеждания:
0