Красиви, влюбени и ултра модерни. Те са любимите ни двойки

1
197
Добави коментар
svetla58
svetla58

С наближаването на Свети Валентин няма как да не се замислим за любовните двойки и това как живеят те. Замисляме се за нашата връзка, за която сме убедени, че полагаме много усилия, за да има хармония и уважение, като основни междучовешки взаимоотношения. За щастие има и такива двойки, който са постигнали емоционалния баланс и имат (времето) и възможността да обърнат внимание на това как изглеждат и как се появяват на обществени места. А когато заговорим за мода и любов, неминуемо се обръщаме към звездните двойки на Холивуд – веднъж, за да ги разгледаме и обсъдим, и втори път – за да вземем пример от тях. Вижте кои са най-cool, секси и модерните двойки в света.

Викториа и Дейвид Бекъм

Кралят и Кралицата на британската мода! Двойка номер 1 в света! Тук няма две мнения по въпроса. Те винаги са облечени, за да привлекат внимание. Posh рядко може да бъде забелязана в нещо различно от силуетоподчертаваща рокля и високи токчета. William Tempest и Brian Atwood са сред любимците на госпожата.

Becks, от своя страна, алтернира много често от красиви и елегантни костюми до по-небрежни, но ултра модерни визии, както и изцяло спортни аутфити. Няма как да пропуснем и очарователните общи семейни снимки!

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Двойка, за която в първия момент ще помислите, че не си подхожда изобщо и няма никакви допирни точки, да не говорим за хармония! А каква по-добра хармония от контрастът и пълната антонимност?!

Двойката постига перфектния баланс в red carpet стила си. Вкусовете на Паркър много често излизат извън менталните съзнателни рамки на хората за разкош и гламър стил. На почти всички събития актрисата ‘отнася главите’ на всички с умопомрачителен тоалет. Ако започнем да изреждаме имената на етикетите, с които се е появявала на червения килим, няма да ни стигне цял ден, но не можем да пропуснем името на Alexander McQueen, чиято лична приятелка и голяма фенка бе Сара.

Като балансиран контрапункт на шармантното миньонче се явява Бродерик с неговия безупречен елегантен стил, вибриращ в традиционната мъжка серия на класическия костюм или фрак.

P.S. Снимката с черната рокля, където Тя държи чаша вино, е от сватбата на двойката. ДА! Правилно виждате. Сара е облечена в черно!

Амал и Джордж Клуни

Още откакто сключи брак , двойката бързо стана една от най-любимите в Холивуд и една от причините е именно стилът, който притежават двамата по отделно и колко добре стоят един на друг заедно. Те са олицетворение на фината и класна елегантност, дори когато си позволят да сложат джински и тениски. За монохромната хармония, която показват на червения килим би било излишно да се опитваме да анализираме, защото симбиозата, която постигат тези двамата не е присъща на никоя друга двойка.

Бийонсе и Джей Зи

Тези музикални богове споделят една безгранична страст към модата. И двамата имат модни линии, които се оказаха доста успешни. Нейната – колекция за House of Dereon, докато мъжът й създаде линия за Rocawear.
А пък Red carpet визиите им са зашеметяващи. ТЯ носи лйбъли като Giorgio Armani, Elie Saab и Versace, а той залага на Tom Ford. Наблюдавайки публичните изяви на малката Блу Айви, по всичко личи, че музикалната наследница не отстъпва и крачка назад пред модния нюх на мама и тати.

Оливиа Палермо и Йоханес Хюбл

Ако това не е двойка мечта, то ние се предаваме. Те някога дали го правят грешно? За стиловото съчетание и за съчетанието им един с друг говорим? С техния безупречен стил, двойката се нареди сред най-модерните и харесвани в Холивуд. Те със сигурност печелят вота на хората за една от най-добре облечените двойки. С марки като Roberto Cavalli в гардероба си, няма как да е по друг начин.

Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс

Или още Blyan. В нея обичаме русата коса и роклите, а в него – всичко! Тази двойка винаги успява да изглежда перфектно и в синхрон. Бившата звезда на „Gossip Girl”, която се превърна в муза на Chanel, алтернира между breezy калифорнийски стил и умопомрачителните бални рокли на червения килим. Докато Рейнолдс се придържа към елегантен, полиран вид. Сега се опитайте да си спомните сватбената й рокля на Marchesa. Истинска цветна градина… А роклята й Ralph and Russo при посещението на двойката в Белия дом – само 2 думи – First Lady!

Елън ДеДженерес и Порша Де Роси

Тези двете изключително много се забавляват с експериментирането на различни стилове по значимите събития, въпреки това не нарушават стиловата зона, която всяка една от тях е заела през годините. По-мъжественият ареал е запазен за Елън, докато женствеността и преливащата красота са оставени изцяло във владенията а Порша. Тя обича женски и модни рокли, докато Елън е момичето с панталона, предпочитайки имена като Dolce & Gabbana и Gucci. Въпреки всичко те двете винаги изглеждат шик заедно по време на различни ивенти и аутфитите им се координират перфектно. Обърнете внимание на сватбените им тоалети.

Наталия Водянова и Антоан Арно

Няма как да пропуснем една двойка, която реално живее в модата, съществува за нея и цялата е МОДА! Колко симпатични са Наталия и Антоан – не само че двамата доста често носят костюми от две части, за да се допълват взаимно, но те също така са и напълно синхронизирани физически и емоционално, ако съвпадащата им поза е нещо, което може да се случи случайно. Много ни зарадва фактът, че имахме възможността да попаднем на една снимка, която показва тази величествена двойка в неглижиран, casual  момент от ежедневието им.

Да, мили ни читатели, те ‘чоплят семки’.

 

Ким Кардашян и Кание Уест

Тях мислехме да ги пропуснем, защото, да си признаем честно, вече ни омръзна да ги виждаме и четем навсякъде! А те наистина са навсякъде. Полагат много усилия да не останат в сянка дори за ден и постоянно ни заливат с “новини” от личния си живот. Убедени сме че цяла гвардия изгражда PR екипа им и им плащат наистина добре, за да сътворяват новина след новина. Част от тази войска са и стилистите, на които не може да се отрече свръх професионализмът. Стилът на кадифената двойка е неподражаем, неповторим, шармантен, екстравагантен и уникален – все качества, които трябва да притежават, за да не позволяват на обективите да отместят поглед от тях!

Редактор: Марина Делева