Новият MUST HAVE – карго панталонът

1
116
Добави коментар
svetla58
svetla58

Новата тенденция, която е удар в десетката за работещото момиче, което се нуждае от функционално и удобно комбо за офиса, са добре познатите карго панталони, който побират в себе си усещането за свобода и комфорт, както и леката елегантност, намираща изражение само в един единствен лицев ръб.

КУПИ маслинен панталон

През 90-те този тип панталони бяха много познати на момичетата. Върнете лентата назад и си спомнете TLC или Spice Girls, които явно заявяваха любовта си към практичния чифт. Ние пък предричаме, че завръщането им ще бъде още по-категорично.

КУПИ бежов карго панталон

Но как да ги съчетаваме сега? Става дума за балансиране на мъжките полезни обертони, така че се пазете от буквалните военни препратки.

КУПИ широки дънки

Комбинирайте ги с риза и равни обувки за през деня или добавете блейзер и тениска, но не прекалено раздърпана, с обувки до глезена или леки боти на ток – за по-модерна вечерна визия.

КУПИ тъмен широк панталон с колан

Това е точният панталон, който ви позволява най-накрая да разходите малката си бижуподобна чантичка, защото с наличието на толкова много джобове, можете да си позволите смаляване на размера на дамската чанта.

КУПИ тесен карго панталон

Късо дънково яке винаги се сработва добре с  широк камуфлажен карго. Никога няма да сгрешите, ако заложите на класическа бяла тениска и бели кецове. А за по-софистикейтет визия, рязко прескочете от единия край на цветната палитра в другия и комбинирайте панталона с all black. Резултатът е жесток.

КУПИ камуфлажен впит панталон

Ако ви се струва, че напоследък някои известни личности не носят толкова често до болка познатите ни дънки, това е защото се опитват да възродят обратно този панталонен тренд, който се състезава за тяхното внимание.

Военните панталони от началото на хилядолетието вече бяха забелязани върху Риана, Бела Хадид, Ким Кардашян, Алесандра Амброзио, Емили Ратайковски, Кая Гербер и много други.

КУПИ маслоново зелен карго панталон

Ето ви още няколко съвета по стил. Направете своите карго да изглеждат още по-cool като подберете точните аксесоари и заложите на един основен акцент като голямо бижу или анималистичен принт.

КУПИ прилепнал карго панталон

Ако сте решили да заложите на обемните форми, не забравяйте за задължителния визуален баланс, които се постига с подчертаването на талията.

КУПИ широк спортен панталон

Можете да изберете нещо в същата тоналност – обикновен, раздърпан бял потник, също откраднат от гардероба на гаджето ви.

КУПИ широк карго панталон със стеснен крачол

Този пример от Бела Хадид ни показва как може да комбинираме и Over size риза с токчета за night out. Друга добра нощна визия е миксирането на изчистено черно боди с широк камуфлажен панталон и голямо бижу или фишу на врата.

КУПИ кариран панталон

За максимално удобство, особено при пътуване, се обърнете към Алесандра Амброзио, която избра комбинацията с еспадрили.

КУПИ зелен карго панталон

Дайте на карго визията си малко повече елегантност, като заложите на по-изчистени форми на панталона и го съчетаете с женствени токчета и шикозна чанта.

КУПИ кариран панталон

Редактор: Марина Делева