Новите пролетни ухания са вече на пазара

1
120
Добави коментар
svetla58
svetla58

Когато се замислим за пролетта, си представяме растения, цветове и аромати. Клиширано – може би, но има защо. На пазара вече има толкова много нови парфюми, които са събрали в себе си най-уникалните букети на пролетната свежест. Вижте ги и знайте, че на който и да се спрете, все е правилно решение.

1. Maison Margiela Under The Lemon Trees Eau De Toilette

Както сами можете да се досетите от името на парфюма – става дума за уникалната и неподражаема свежест на лимона.
Ако оптимизмът имаше миризма, то това щеше да е тя. Лимоновият аромат идва от цитрусовите дървета на Палермо. Тази феерия от свежест и пролетно ухание неусетно ви пренася на по-щастливо място. Фантазийно място, олицетворяващо настъпващата пролет – слънце, релакс и ново начало. В основата на всичко това са ароматните нотки на кедрово дърво, кардамон и бял мускус, чиято същност е земна и балансира плодовата сладост на целия парфюм.

2. Moschino Toy 2 Eau de Parfum

Ароматът на този парфюм е също толкова игрив, колкото и емблематичното плюшено мече на Moschino. Той има цветен вкус – комбинация от магнолия, божур и жасмин – и дървесна основа, комбинирана от сандалово дърво, мускус и кехлибарени дървета.

3. Miu Miu Twist Eau de Parfum

Първото нещо, което ще забележите в този нов парфюм е неговата красива бутилка, която е вдъхновена от старите парфюмни флакони. След това ще стигнете и до неговата миризма, която е flirty с флорална бленда от зелени листа от бергамот, сладникавите нотки на тонка боб и розов кехлибар.

4. Jimmy Choo Floral Eau de Toilette

Ако финесът е вашият основен стил, това ново предложение от Jimmy Choo е победителят. С нотки на бергамот, магнолия, нектарини и кайсиев цвят, това е аромат, който леко покрива, а не задушава в прекалено силната си сладост. Парфюм, който комуникира с елегантността.

5. Roos & Roos A Capella Eau de Parfum

Ако искате нещо много по-шик от класическата френска елегантност на парфюмите, то този аромат ще ви помогне да придадете на кожата си миризмата, от която се нуждаете, за да привлечете вниманието върху себе си. Канализирайте своята френска безгрижност с този зелен флорален парфюм, създаден с помощта на листа от бръшлян, розов цвят и бяло дърво.

6. Badgley Mischka Eau de Parfum

Това е първият аромат на модната марка и не се оказа разочарование. Точно като бижу, наподобяващо скъпоценен камък, подсказва, че няколко пръски от този крушов цвят, магнолия, жасмин и парфюм от сандалово дърво ще предизвикат чувството за high glamour. Запазете го за специален повод – освен ако не сте от онези готини мацки, които са fancy постоянно.

7. Tory Burch Love Relentlessly Fou de Toi Eau de Parfum

Подобно на неустоимото летене във въздуха, този нов аромат от Tory Burch ще ви опияни по най-добрия начин. Той съдържа нотки на божур и черно френско грозде – мечтателен букет, предназначен да вдъхне романтика, където и да го носите.

8. Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Toilette For Her

Най-новият аромат от семейството на Gucci се отличава с причудлива смес от червени плодове, бяла гардения и пачули. Леко и прохладно – пролет в бутилка, ако щете.

9. Chanel Chance Eau Tendre Eau de Toilette

Жасмин, бял мускус и грейпфрут се смесват заедно, за да създадат младост – запазената марка на Chanel – класата.

10. Tom Ford Beau de Jour

Ако сте на пазара за нещо по-мъжкарско, опитайте Tom Ford’s Beau de Jour. Провансалската лавандула предлага свежест, докато здравецът, розмаринът и дъбовият мъх се смесват заедно, за да ви дадат усещане за заземеност и топлина. Въздигане на мистериозната ви страна.

11. Memo Paris Tamarindo Eau de Parfum

Ананас, жасмин, ванилия – това е чувството на непринудената релаксация. Той е вдъхновен от Коста Рика, затова се отпуснете и дайте воля на свободната си и щастлива страна, която се пробужда, когато сте в тропически локал.

12. AllSaints Sunset Riot

AllSaints е нов в категорията на ароматите, пуснал първите си шишенца на пазара – всички унисекс – през ноември 2018 г. Sunset Riot е цветен, дървесен, цитрусов аромат, който смесва портокалов цвят, розов пипер и кедрово дърво.

13. Cartier Carat Eau de Parfum

Един неапологетичен богат аромат – бутилката е вдъхновена от формата на диамант, който в края на краищата – ще предизвика бижуто във вас. Това е уникална смес от цветя, зюмбюл, ирис, виолетка, иланг-иланг и нарцис – истински коктейла от аромати.

14. Burberry Her Eau de Parfum

Burberry създаде този парфюм като ода на “лондонското поведение”. Чете се така: Bold! Неговият плодов коктейл е занижен, но запомнящ се, благодарение на червени и тъмни плодове, жасмин и кехлибарен мускус.

15. Marc Jacobs Fragrances Daisy Sunshine

Това преобразяване на Daisy е вдъхновено от слънчевите дни с вкусна смесица от невен, ягода и бяло дърво. Напръскайте се и оставете яркият, безгрижен дух да свети.

16. Ariana Grande Cloud Eau de Parfum

Ароматите на знаменитостите често могат да бъдат отблъскващи за някои, но Ариана Гранде наистина приковава със своя Cloud. Пристрастяващият аромат включва лавандула, круша, ванилия и бергамот, но това, което придава сладкия вкус е крем от кокос. Невъзможно е да не се усмихваш, когато притежаваш това шишенце.

Редактор: Марина Делева