Риана с етикет ‘нeMODNO’

1
145
Добави коментар
svetla58
svetla58

Не е тайна, че Риана е голям фен на Uggs. Тя обича удобната обувка без ръбове и шевове във всичките й различни интерпретации. Певицата се е спряла на класическия стил до глезена, докато й се налага да пребивава на летище JFK в Ню Йорк.

Често сме казвали, че има някои модели дрехи у обувки в модната индустрия, които изобщо не е трябвало да виждат бял свят. Ами настоящият случай с обувките на Рири е именно такъв.

Някои биха казали, че само защото ги носи една от най-актуалните и нашумели певици на нашето съвремие, този модел изглежда изключително COOL и тренди и точно тя ги прави Must have атрибут, независимо от тоалета.

Ние обаче не мислим така. За нас този модел чипици си остават едни от най най-грозните на света и няма две мнения по въпроса. Дои и онази тяхна разновидност, която е обсипана с бляскави кристали.

Но в края на краищата, нека не забравяме, че комфортът е от ключово значение, когато става дума за дълги и изморителни полети.

За пореден път кадифената красавица избра класическия Uggs в тривиалния камилски цвят, съчетавайки обувките с кежуъл аутфит: леко развлечени светли джинси, черен суитшърт и оversize кадифено палто.

За съжаление големите черни слънчеви очила по никакъв начин не й гарантираха анонимността, от която, може би, се нуждаеше поп дивата.

Тази визия придаде на певицата спокоен и неглижиран вид, който граничеше с пълна освободеност от ангажименти или професионални обременености.
Go, girl!

Редактор: Марина Делева