Българска фирма създаде най-малкия касов апарат в света

1
156
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Българска фирма създаде най-малкия касов апарат в света. Устройството Daisy Compact S се побира в джоба, е дело на инженерния екип на лидера на пазара за касови апарати Daisy Tech. Размерите на устройството са едва 84x167x60 мм и тежи само 300 грама.

Апаратът е съобразен с последните задължителни изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни – от останалите бизнесмени и търговци.

Най-малкият касов апарат в света е предпочитан заради множеството си предимства, сред които голям светещ операторски дисплей, клиентски дисплей, подсветка на клавиатурата, линеен термален принтер и вградена батерия, която го прави независим от ток и контакти. Daisy Compact S има и възможност за връзка по Bluetooth и WiFi и е най-подходящият избор за разносна търговия, куриерски услуги, офиси, магазини, барове и дискотеки. На него могат да се зареждат данни за артикули и клиенти, което го прави истински „джобен офис”.