Самобръсначки

1
139
Добави коментар
brandomani
brandomani

Самобръсначки за уникални клиенти

 

Електрическите самобръсначки стават все по-предпочитан избор за съвременните потребители. Това се дължи на множеството преимущества, които тяхната употреба носи. Започвайки от по-голямата бързина в процеса на бръснене и стигайки до грижата за кожата и ограничаването до минимум на така неприятните случаи на порязване. Ето малко повече за всяко едно от споменатите преимущества на електрическите самобръсначки:

Бързина – разбира се, електрическите самобръсначки правят целия процес на бръснене доста по-бърз и лесен. Разликата с ръчните самобръсначки по отношение на въпросните аспекти е наистина голяма. При електрическите самобръсначки бръсненето става гладко и последователно, а всички излишни косми се премахват до корен. Благодарение на тези уреди дори да имате навика да оставяте своята брада да нараства значително, добре познатото упражнение в банята със сигурност няма да ви отнема нито много време, нито пък кой знае какви усилия.
Грижа за кожата – един от най-сериозните проблеми на ръчните самобръсначки е, че при съвсем леко невнимание могат да се получат неприятни порязвания и ранички по лицето. Електрическите такива обаче значително намаляват риска от подобни наранявания. Техният механизъм на работа е съобразен с нежността и чувствителността на човешката кожа, както и с нуждата от внимателното й третиране. В повечето случаи след използване на електрическа самобръсначка дори няма да ви е необходимо да прибягвате до крем, афтършейв и други подобни продукти.
Гъвкавост – на практика електрическите самобръсначки могат да бъдат използвани във всяка стая или помещение с наличие на електрически контакт. Възможно е да ги носите със себе си по време на пътувания, отсядания в хотели или пък преспиване в дома на приятели. Те са леки, удобни за носене и не биха заели значително място във вашия багаж.    
Възможност за креативност – и не на последно място, електрическите самобръсначки дават доста по-голяма възможност за креативност в сравнение с ръчните такива. Благодарение на тях с изключителна лекота бихте могли да премахнете цялата си брада или само да й предадете избраната форма, да си оставите мустаци или пък да направите бакенбардите си по желания от вас начин.

Самобръсначки – изключително остри

 

Към избора на самобръсначка трябва да се подходи с необходимото внимание, особено ако става въпрос за електрическа такава. От голямо значение са фактори като скоростта на зареждане, издръжливостта на батерията, цената и марката на уреда. В следващите редове ще научите най-важното за тези фактори при избора на самобръсначка.

скорост на зареждане – или казано с други думи, това е времето, за което батерията на самобръсначката се зарежда между две бръснения. Разбира се, едва ли ще ви се наложи да правите две бръснения едно след друго. Но все пак винаги е възможно да забравите да заредите своята самобръсначка и да се окажете неприятно изненадани преди започване на поредното бръснене. Уредите с бърза скорост на зареждане ви гарантират, че в подобни ситуации няма да е необходимо да чакате много, както и да отлагате във времето други свои задачи и задължения.
издръжливост на батерията – издръжливостта на батерията е много важен фактор при избора на конкретна самобръсначка. В никакъв случай не залагайте на самобръсначки с издръжливост на батерията по-малко от половин час. Те няма да ви позволят да се избръснете спокойно и да направите необходимите оформления на космите по лицето си. Разбира се, в краен случай е възможно да използвате самобръсначката докато тя е свързана към електрическия контакт, но това доста ще ограничи движенията ви и ще усложни целия процес.
гаранция – вярно е, че електрическите самобръсначки обикновено си работят нормално за дълги периоди от време (8-10 години). Но все  пак винаги може да се случи точно на вас да се сдобиете с нетолкова качествен уред, който ще ви донесе проблеми още в началото. Затова е хубаво да се подсигурите със самобръсначка, притежаваща солидна гаранция от поне 2 години. По този начин ще бъдете напълно убедени, че няма вероятност да си хвърлите парите на вятъра.
марка – марката също не бива да се пренебрегва като фактор в процеса на избор на самобръсначка. Препоръчваме ви да залагате на популярни и утвърдени в световен мащаб брандове, които във времето са доказали качеството и надеждността на своите продукти. В каталога на магазини Техмарт се предлагат самобръсначки от световноизвестни марки като Philips, Panasonic и Braun, гарантиращи ви само и единствено най-доброто в областта на личната грижа.         
цена – при електрическите самобръсначки определено има съществени разлики в цените на отделните марки и модели. За да удовлетворим нуждите и предпочитанията на максимално широк кръг потребители, ние от магазини Техмарт предлагаме самобръсначки от всички ценови класове. Цените на електрическите самобръсначки при нас започват от диапазона 40-50 лв и достигат до 600-800 лв. Така всеки потребител има възможност сам да прецени каква самобръсначка може да си позволи, както и кои характеристики на уреда са от най-голямо значение за него.

Самобръсначки за специални клиенти

 

Завършваме с няколко полезни съвета и практики, които ще ви помогнат от една страна да постигате желаните резултати в процеса на бръснене, а от друга – да поддържате самобръсначката в отлично състояние за възможно най-дълъг период от време. Тези съвети са свързани с предварителната подготовка на кожата, самата техника на бръснене, както и последващото почистване на самобръсначката. Ето какво трябва да знаете:

подготовка – по принцип електрическите самобръсначки не предизвикват почти никакви раздразнения по човешката кожа. Ако кожата на лицето ви е свръхчувствителна и често имате проблеми с нея обаче, е добра идея да използвате продукт за преди бръснене с цел успокояване и подготовка за интервенцията със самобръсначката.     
механизъм на бръснене – препоръчваме ви първо да минавате по-нежните зони (напр. гушата), преди самобръсначката да се е нагряла. В допълнение, избягвайте многократното третиране на едно и също място. Електрическата самобръсначка е изключително ефективна по отношение цялостното премахване на космите и няма никаква нужда от подобна практика.
последващо почистване на самобръсначката – и след като сте завършили процеса на бръснене, задължително почистете главата на самобръсначката. Редовното изпълнение на тази дейност ще спомогне много за запазване качеството и отличната работа на самобръсначката във времето.

Разгледайте каталога на магазини Техмарт и изберете най-подходящата самобръсначка за вашите нужди и изисквания!    

 

Какви са преимуществата на електрическите самобръсначки?

Как да изберете най-добрата самобръсначка за своите нужди?

Самобръсначки – полезни съвети и практики