9 причини защо да сменим стария климатик с нов

3
307
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

9 причини защо да сменим стария климатик с нов

Сигурно вече сте разбрали за нашата кампания Стар за Нов Климатик, в която имате възможност да замените стария си климатик за нов и да спечелите от това. Днес ще Ви представим 10 причини за това защо да смените стария си климатик с нов. Може да се включите в кампанията тук.

 

 

Представете си хипотетичната ситуация:

Имате климатик на 10+ години, не топли и не охлажда както Ви се иска, сметките за ток се вдигат. Искате да го смените, но все моментът не е подходящ.  Вариантите през вас са два – да ремонтирате стария климатик, като разходите може да са колкото цената на нов или да го замените с нещо ново и с дълъг гаранционен срок.

 

Макар че замяната изглежда като скъпа инвестиция, тя се нарича така, защото се изплаща с времето. Сметките Ви за електричество могат да намалеят с пъти.

 

Ето и защо да го направите още сега:

 

По-ниски сметки за електричество.

Не веднъж сме говорили за неефективното отопление и охлаждане на дома и как те могат сериозно да „тежат“ на семейния бюджет. Когато смените стария климатик с нов, първото което ще Ви направи впечатление ще е по-ниските сметки за ток. Разлики има дори между нов инвертор и хиперинвертор, за това стъпката да смените стария климатик с по-нов модел е напълно оправдана.

 

Повече комфорт.

Нови технологии, повече екстри. В модерните климатици има толкова много функции за подобряване на комфорта у дома – без да създават течение, по-чист въздух, предпазват от алергии, могат да се контролират с wifi.

 

Подобрена ефективност.

По-висок енергиен клас, по-добро разпределение на въздушния поток, по-добро отопление и охлаждане на дома. И всичко това с по-ниски сметки за ток.

 

По-чист въздух.

Новите климатични системи предлагат по-голямо разнообразие от филтри и модерни пречистващи системи. Функцията за самопочистване вече е налична в почти всички климатици, освен това има йонизиращи филтри и алерген деактивиращи системи, които правят въздухът чист и свеж, като отстраняват дори вируси и бактерии. Повече за климатиците при алергии вижте тук.

 

Безопасен за околната среда.

Все повече климатици се произвеждат с фреон R32, който е по-безопасен и по-екологичен сравнено с предходните фреони използвани в битовата климатизация. Когато изберете климатик с фреон R32 Вие се грижите за околната среда и помагате за намаляване на глобалното затопляне. Повече за фреон R32 вижте тук.

 

Без сметки за поддръжка.

След изтичане на гаранцията вие носите финансовата отговорност за ремонтите на вашия климатик. В зависимост от това какъв е проблемът ремонтът може да струва колкото нов климатик. При смяната на стария климатик с нова получавате гаранционно обслужване, което покрива тези ремонти. А ако се регистрирате в нашата програма получавате допълнителни 6 месеца към гаранцията.

 

По-ниски нива на шум.

Една от най-големите разлики между старите и новите климатици е това колко тихи са новите модели. За 10 години разлика има намаление на нивата на шум с близо 20 dB. Което прави огромна разлика. До скоро хората избягваха климатиците за спалня или детска стая, защото са шумни, но климатиците днес са тихи и дори не създават течение във въздуха.

 

Повишете стойността на жилището.

Ако мислите да продавате жилището или просто искате да повишите неговата стойност подмяната на стария климатик с нов е чудесен начин да го направите. Това може да е решаващо за потенциалните купувачи.

 

По-красив дизайн.

Брандовете за климатична техника през последните години се надпреварват не само да правят все по-иновативни климатици, но и да бъдат все по-красиви. Климатикът днес е част от интериорния дизайн и целта му е не само да върши работа, но и да го допълва с красивото си присъствие. Моделите са все по-тънки и елегантни, изработени от ефектни материали, имитиращи дърво или стъкло.

 

Ако искате да смените вашия стар и неефективен климатик с нов, по-икономичен, тих и красив, сега е точният момент да го направите. Включете се в нашата кампания Стар за Нов Климатик. Повече информация как може да участвате може да намерите –> тук.