Нов дом за нова година – Извозване на стари мебели София – Хамали Стоянов

2
185
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

6
февр.
2019

Промените в жилището винаги са съпроводени с много емоции. Новите мебели създават усещане за уют и комфорт, създават настроение и желание за повече време с близките. Ако сте решили да правите промени в дома си и сте избрали за това почивните дни около коледните и новогодишните празници, то знайте, че не сте сами.

Нашата фирма предлага професионални хамалски услуги, за които няма почивен ден. На линия сме 24/7, при това всеки ден от годината. Нужно е само да ни потърсите малко по-рано, за да бъдете сигурни, че сме свободни. Благодарение на опитните служители, подходящ транспорт, гъвкави решения и достъпни цени, всяка промяна в интериора на дома е добре дошла.

Може би искате да смените старите мебели и нямате намерение да ги ползвате отново, ние имаме решение – ще ги свалим, натоварим и извозим до специално за целта депо. Така ще се отвори много пространство, което да подредите по нов начин или просто да подмените мебелите с нови такива.

Ако имате нужда от „едно рамо“ да качите дивана и гардероба или кухненското оборудване, ние отново сме насреща. За вашите по-смели решения, които включват чупене, къртене и ново изграждане, предлагаме доставка на строителни материали, както и почистване на жилището от строителните отпадъци.

В случай че се премествате от-до на тотално ново място, предлагаме товарене, транспорт и разтоварване на вашия багаж, без значение за какви обеми става дума. Бъдете спокойни, че дори това да се случва по време на празниците, няма да ви се наложи да чакате първите работни дни, когато най-вероятно и вие сте на работа.

Какво е нужно да направите? Просто ни се обадете! Ще обсъдим спокойно от какво имате нужда, а при ползване на комплексна услуга, е възможно да получите отстъпка. Предлагаме и безплатен оглед на място, за да преценим и направим точна оферта. Това ще ви позволи да планирате спокойно бюджета си и да се радвате на новото начало в живота си.