Натанаел и Лудогорец не могат да се разберат – SportVox

1
221
Добави коментар
sheri
sheri

Един от основните играчи на Лудогорец – левият защитник Натанаел, не може да се разбере с ръководството на „орлите“ за нов договор.

Неговият контракт с шампионите изтича през лятото и към днешна дата бразилецът може да парафира предварителен договор с друг клуб. Не е тайна, че през всичките години, откакто Натанаел дойде в Разград, към него постоянно е имало сериозен интерес.

Преди години авторитетното издание „АС“ го сложи сред вариантите за резерва на Марсело в Реал Мадрид. По една или друга причина Натанаел така и не бе продаден и се стигна до момента, в който той може да си тръгне без пари през лятото.

28-годишният футболист дойде в Лудогорец през 2015 г., след срамното отпадане от Милсами Орхей. От тогава до сега Натанаел е твърд титуляр в лявата зона на защитата, като общият му брой мачове е 145, в които е реализирал 6 гола.

Без никакво съмнение попадението, което той ще помни винаги бе срещу ПСЖ в София в Шампионската лига през сезон 2016/17. Тогава Натанаел откри от пряк свободен удар на „Васил Левски“, но в крайна сметка френският гранд стигна до успеха с 3:1.