Иконата с чудотворните мощи на св. Ефрем нови в Ямбол и Бургас

1
128
Добави коментар
kalev.ivan
kalev.ivan

С благословението на Сливенския митрополит Йоаникий иконата с чудотворните мощи на свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови ще бъде изложена за поклонение в  два от най-големите градове на епархията – Ямбол и Бургас.

На 9 февруари, събота, в 9 часа в храм „Св. Николай“ пристига иконата и ще престои през целия ден, като в 17 часа пред иконата ще бъде отслужен молебен за здраве и душевно спасение, а от 17.30 часа ще бъдат представени отново в храма книгите „Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ и детската „Светецът светкавица“.

На 10 февруари, неделя, в 9 часа иконата ще бъде тържествено посрещната в храм „Св. Иван Рилски“ и отново ще престои през целия ден до 17.30 часа, когато ще бъде отслужен Молебния канон на св. Ефрем Нови, а от 18 часа, ще бъдат представени и книгите за живота и чудесата му.

ДОБРОТОЛЮБИЕ е медиен партньор на книгите „Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ и детската „Светецът светкавица“.

Може да поръчате книгата „Свети великомъченик и чудотворец Ефрем Нови“ на телефон 0898802638 , както и [email protected]