Наркодилърка, стара познайница на полицията, е задържана в Пазарджик

1
148
Добави коментар
angel_taxi2
angel_taxi2

48-годишна пазарджиклийка, която е криминално проявена и е била осъждана преди години за притежаване и разпространение на наркотици, е била задържана в областния град.

Дилърката попаднала в ръцете на  служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ – Пазарджик, съобщават от полицията. Акцията е проведена  по обяд в четвъртък на улица в града. Криминалистите засекли старата си познайница В.М. – 48 г., от Пазарджик пред къщата на майка й.

Последвала незабавна проверка и у жената били открити 43 полиетиленови топчета с кафяво прахообразно вещество и 13 таблетки с розов цвят. При направения полеви наркотест се оказало, че дозите съдържат хероин, а хапчетата са притежавани без необходимите медицински документи за това. Последвало претърсване в жилището, обитавано от В.М.

Вътре органите на реда открили още един найлонов плик с близо два грама хероин.Пазарджиклийката е с криминално досие в полицията и в него има и предишна присъда в миналото за притежание и разпространение на наркотици. Тя е задържана в ареста на РУ – Пазарджик, а за случая е уведомена прокуратурата. Работата по документиране на престъпната и дейност продължава, образувано е полицейско производство.

 

 

 

https://www.monitor.bg/bg/a/view/narkodilyrka-stara-poznajnica-na-policijata-e-zadyrjana-v-pazardjik-156761