Изработка на ленти и връзки за баджове. Лента за бадж с пълноцветен печат. Печат на връзка за бадж с един цвят, два или…

2
223
Добави коментар
brandomani
brandomani

Връзки за баджове  (11)

Изработка на ленти и връзки за баджове.

Ние изработваме връзки за баджове с пълноцветен печат. Едноцветни ленти за бадж с цвят зададен от клиента.Ленти по размер на клиента. Ние можем да предоставим гарантирано ниски цени. Благодарение на натрупания ни дългогодишен опит сме оптимизирали производството и печата на ленти за бадж и можем да отговорим на изискавания както за малки така и за големи количества в кратки срокове на ниски цени и високо качетсво.

ВРЪЗКИ(ЛЕНТИ) ЗА БАДЖ

Ние можем да изработим дизайн за вашите ленти! С над 10 години опит сме лидер в предоставянето на персонализирани връзки за баджове и свързаните с тях продукти. Ние предлагаме широк спектър от различни производствени процеси и материали, както и безброй възможности да създадете своя уникален дизайн. Брандираните връзки за баджове са перфектни за следващата ви среща, търговско изложение, или събитие. Лентите за баджове, са един чудесен начин за рекламиране на вашия бизнес или събитие, като в същото време са и функционални с цел пропуск или идентифицкация. Поръчайте при нас Вашият дизайн Отпечатан вурху лента с пълноцветен печат. Пълноцветния печат върху лентата за бадж позволява да бъде отпечатан върху цялата повърхностна лентата.Печат от единия до другия край от едната страна или от двете страни! Технологията е подходяща  за отпечатване на многоцветни дизайни и фотореалистични изображения върху цялата лента.

Връзките за баджове са идеалното решение за идентификация. Вместо да се налага членове на Вашето мероприятие или вашите служители да се разхождат с карта за достъп, която лесно могат да загубят,  можете да им предоставите лента за бадж кък която да прикрепят картата си за достъп.Отпечатайте логото си върху лентата за бадж за да популяризирате вашия бизнес, вашите идеи, слоган, или открито да подкрепите любимита си кауза.

 

За цена моля потърсете ни на 02 9515756 за да обсъдим вашата идея за изработка на ленти за бадж. Можете да ни изпратите и запитването си на [email protected]

 

Връзки за баджове
Какво представляват връзките за баджове?

Връзките (или лентите) за баджове са сред най-популярните продукти, свързани с традиционните фирмени баджове. За какво служат въпросните връзки? Най-важното, което можем да кажем за връзките е, че те предоставят на служителите максимални дози удобство и комфорт по отношение ежедневното носене на баджовете. Защото тези идентификационни елементи обикновено се налага да се носят не само в офиса, но и на различни бизнес срещи, търговски изложения и корпоративни събития. След закрепянето на баджа, съответният служител просто трябва да сложи връзката на врата си и няма да има никакви грижи повече. Връзката с прикрепения към нея бадж ще бъде навсякъде с него, давайки му възможност да се идентифицира и да представи фирмата по най-добрия начин.

Кои са основните преимущества на връзките за баджове?
Връзки за баджове – За по-голямо удобство

Редица са преимуществата, които карат все повече фирми и корпоративни организации да прибягват до връзките за баджове. Сред въпросните преимущества са устойчивостта на връзката за бадж във времето, богатата гама от цветове и дизайни, както и възможността за носенето й навсякъде. Повече за споменатите дотук ползи и предимства за всяка една фирма от закупуването на връзки за баджове ще научите в следващите редове. 1. Възможност за носене навсякъде – това е основно преимущество на връзките за фирми и корпоративни организации, в които е от особено голямо значение служителите да носят навсякъде със себе си своите баджове. Каквито и правила да се съставят в тази посока, винаги е възможно по-разсеяните служители да забравят баджа си у дома или пък в офиса (при излизане за бизнес среща). Край на подобни практики ще се сложи само и единствено с помощта на връзките. Тъй като връзките за баджове обикновено се слагат на врата, няма как служителят да ги забрави или остави някъде. Благодарение на връзките (от една страна) ще отпадне нуждата съответният човек да помни къде е сложил баджа си, а от друга – пропуските по отношение носенето на тези идентификационни елементи ще намалеят до минимум. 2. Отлично представяне – по своята същност връзките за баджове са изключително елегантен и стилен елемент. Може да се каже дори, че те представляват идеалното допълнение към всяко облекло или фирмена униформа. Връзките с прикрепените към тях баджове ще представят идеално фирмата ви пред клиенти, бизнес партньори и други заинтересовани страни. Въпросните заинтересовани страни ще останат много приятно впечатлени както от отговорността и дисциплината на вашите служители, така и от поддържаната в организацията корпоративна култура и атмосфера. 3. Богата гама от цветове и дизайни – едно от най-хубавите неща при връзките за баджове е възможността да се постигне уникален външен вид, който да е в пълен синхрон с облика на фирмата и изповядваните от нея ценности. На пазара се предлага богата гама от цветове и дизайни връзки за баджове, измежду които може да се избира. Така че няма да представлява никакъв проблем за вас да намерите точно типа или модела връзки за баджове, подхождащи най-добре на вас и вашата организация. 4. Устойчивост във времето – и съвсем не на последно място, връзките за баджове са елементи, способни да запазят своето отлично състояние и външен вид за доста дълъг период от време. Това е най-сериозното преимущество на връзките, когато бъдат сравнени с щипките за баджове. Последните се износват бързо и се налага отново да бъдат сменяни. Докато при връзките за баджове ситуацията е съвсем различна. Веднъж след закупуването им, връзките за баджове ще ви вършат работа за години напред, улеснявайки както вас, така и всички ваши служители.

Защо да заложите на връзки за баджове от ГифтБГ.Ком?
Връзки за баджове – Поръчай сега!

ГифтБГ.Ком е специализирана платформа за създаване както на персонализирани подаръци за дома и семейството, така и на корпоративни рекламни продукти. Към втората група продукти спадат и връзките за баджове. Ние от ГифтБГ.Ком сме способни да ви предоставим значителни предимства по отношение изработването и доставянето на връзки за баджове. Ето защо да изберете нас, когато вашата фирма или корпоративна организация се нуждае от нови връзки за баджове: Собствено производство – за разлика от редица други фирми, които само купуват и препродават връзки за баджове, цялата предлагана на платформата ни продукция се изработва от нас. В този смисъл ние сме тясно ангажирани и носим пълната отговорност за качеството на всеки един артикул от категория „Връзки за баджове“. С повече от 10-годишен опит на пазара, ГифтБГ.Ком е марка, усъвършенствала се в отговарянето на изискванията на потребителите и предоставянето на продукти с висока добавена стойност за тях. Можете да бъдете напълно сигурни, че ще ви снабдим с качествени и естетически изпипани връзки за баджове, които ще представят добре вашата организация и ще ви вършат работа за доста дълъг период от време. Гъвкавост – екипът на ГифтБГ.Ком работи гъвкаво и с голямо внимание към нуждите и предпочитанията на клиента. Свързвайки се с нас, можете без никакво колебание да споделите точно как искате да изглеждат връзките за баджове и какви елементи трябва да съдържат (напр. име, лого или девиз на компанията). Ние сме способни да ви предложим най-богатата гама от цветове и дизайни на връзките за баджове, напълно съобразявайки се с начина, по който искате да представите фирмата пред служители, клиенти и бизнес партньори. Конкурентни цени – ГифтБГ.Ком изработва и доставя връзки за баджове на изключително конкурентни и изгодни за клиента цени. Фактът, че сами произвеждаме връзките за баджове, ни позволява да не зависим от никой друг по отношение определянето на цените им. Така ние сме способни да предложим атрактивни цени, които отговарят напълно на финансовите възможности на българския бизнес. Бързо изпълнение на поръчките – нашите клиенти могат да бъдат напълно спокойни, че поръчките им ще бъдат изпълнени коректно и във възможно най-кратки срокове. При свързване с нас, ще получите информация за стандартните срокове в зависимост от типа и обема на поръчката ви. А ако имате спешна нужда от връзки за баджове или просто искате да ги вкарате в употреба почти веднага, се възползвайте от бързите и експресни поръчки, които предлагаме. Повече информация за тези типове поръчки ще намерите тук . Заложете на ГифтБГ.Ком и ще получите качествени и стилни връзки за баджове, отговарящи напълно на нуждите и предпочитанията ви!

Какво представляват връзките за баджове Кои са основните преимущества на връзките за баджове Защо да заложите на връзки за баджове от ГифтБГ.Ком

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари