Фет бърнъри от Ready for Life

1
268
Добави коментар

През последните години фет бърнърите се превърнаха в едни от най-популярните и широко разпространени хранителни добавки. Те са начин за бързо и ефективно сваляне на килограми, което ги прави изключително желани сред спортистите и активно трениращите хора. Фет бърнърите съдържат различни количества енергетици като кофеин, л-карнитин, комплекс от витамини и гугулстерони. Как точно действат фет бърнърите на нашия организъм? От една страна, по време на тренировка те спомагат за по-добрия фокус и концентрация на трениращия върху съответните упражнения. Така се постига доста по-ефективна и пълноцена тренировка. От друга, фет бърнърите стимулират изгарянето на мазнини и освобождаването на енергия в тялото. Важно тяхно свойство е повишаването на телесната температура и съответно на обмяната на вещества в човешкия организъм.

Фет бърнърите по принцип се делят на два основни вида – липотропни и термогенни фет бърнъри. Когато говорим за бързо сваляне на няколко килограма, термогенните фет бърнъри са тези, които ще гарантират своевременни резултати. С тяхната употреба обаче трябва да се внимава в определени случаи. Някои от термогенните фет бърнъри съдържат прекалено голямо количество кофеин или синефрин, които могат да причинят странични ефекти за някои трениращи. Става въпрос за симптоми като главоболие, световъртеж, гадене или чувство на тревожност. При липотропните фет бърнъри процесът на отслабване става значително по-плавно и изисква малко повече време. За сметка на това обаче те са изчистени от стимуланти и не носят подобни странични ефекти. Изборът между липотропни и термогенни фет бърнъри задължително трябва да бъде съобразен не само с целите и очакваните резултати във времето от трениращия, но и с неговото здравословно състояние и чувствителност на организма към определени видове стимуланти. За да ви улесним максимално в този избор, в следващите редове ще ви запознаем с основните неща, които трябва да знаете за двете групи фет бърнъри – липотропни и термогенни.

 

 

Липотропни фет бърнъри

 

1. Същност – липотропните фет бърнъри съдържат вещества, които подпомагат обменните процеси в тялото и метаболизма на мазнините. Това ги прави предпочитани за широк кръг от потребители, включително такива, които не тренират редовно. Липотропните фет бърнъри ускоряват процеса по транспортиране и използване на мазнините в човешкия организъм като енергиен източник. Благодарение на тях можете да свалите килограми дори без да ви се налага да се потите здраво във фитнеса. Тази група фет бърнъри подобрява значително ефективността и крайните резултати от разнообразните нискокалорични диети. Разбира се, трябва да отбележим, че липотропните фет бърнъри биха имали доста по-голямо въздействие върху тялото, ако все пак се комбинират с някакъв вид тренировка.

 

2. Състав – в състава на липотропните фет бърнъри влизат вещества, подтискащи процеса на синтезиране на мазнини в тялото. Като такива вещества могат да се посочат л-карнитинът, холинът, метионинът, лецитинът, инозитолът и т.н. Важно е да се отбележи, че съставките на липотропните фет бърнъри имат сравнително меко въздействие върху човешкия организъм и почти изключват риска от появата на неприятни странични ефекти.

 

3. Предимства – основното предимство на липотропните фет бърнъри е, че осигуряват ефективно изгаряне на мазнините в тялото, без задължително да се увеличава общият енергоразход. Те ускоряват обменните процеси и метаболизма на мазнините. Липотропните фет бърнъри подпомагат топенето на килограми, независимо дали са комбинирани с интензивни тренировки или просто с определен диетичен режим. Освен това са подходящи и за хора с по-висока чувствителност към стимуланти, тъй като не съдържат вещества с прекалено силно въздействие върху човешкия организъм.

 

4. Странични ефекти – както вече казахме, при липотропните фет бърнъри на практика липсват неприятните странични ефекти за организма. Веществата, съдържащи се в тях, са напълно естествени за тялото и в този смисъл не предизвикват силни реакции. Единствено трябва да се внимава за това да се спазват предписанията на опаковката и да не се получава значително предозиране на съответния фет бърнър. Също така при наличие на някакви сериозни заболявания е добре употребата предварително да се консултира с лекар.

 

Термогенни фет бърнъри

 

1. Същност – термогенните фет бърнъри са един много подходящ начин да се свалят килограми за кратък период от време. Те повишават метаболизма, възпрепятстват задържането на вода в тялото и ускоряват загубата на мастна тъкан. В допълнение, термогенните фет бърнъри увеличават отделената енергия в организма. Това спомага за постигането на по-голяма физическа активност и издържането на интензивни тренировки. Термогенните фет бърнъри също така могат да бъдат полезни за повишаване на фокуса и концентрацията по време на тренировка и цялостно подтискане на апетита на човека.

 

2. Състав – в състава на термогенните фет бърнъри обикновено влизат две групи вещества. Първата от тях са активни съставки, които водят до термогенеза и повишен метаболизъм. Това са най-вече кофеин, л-тирозин и други подобни вещества. Съставките във втората група от своя страна имат по-скоро подпомагащ ефект към основните въздействия на термогенните фет бърнъри. Като примери за такива подпомагащи вещества можем да посочим джинджифил, жен-шен, йодин и др.

 

3. Предимства – най-голямото предимство на термогенните фет бърнъри е способността им да стимулират бързото и ефективно сваляне на килограми. Тази група фет бърнъри увеличават изразходването на енергия от тялото и съответно топенето на мазнини. Трябва да се има предвид обаче, че освен приемането им е нужно също така да се изградят тренировъчни навици, както и подходящ диетичен режим. В противен случай килограмите могат да се завърнат след време.

 

4. Странични ефекти – термогенните фет бърнъри съдържат разнообразни стимуланти и поради тази причина е нужно да се внимава с употребата им. Особено когато става въпрос за хора с висока чувствителност към подобни вещества. Сред страничните ефекти, които биха могли да се появят вследствие на употребата на термогенни фет бърнъри, са главоболие, гадене, нервност и проблеми със съня. При наличие на такъв тип симптоми е добре незабавно да прекратите употребата на съответния продукт.

 

Фет бърнърите на Ready for life – качество на изгодни цени

 

В каталога на Ready for life можете да откриете редица фет бърнъри от най-високо качество. Те ще ви помогнат да свалите нежеланите килограми и да влезете в топ форма. Ето някои от специалните ни предложения от категория „Фет бърнъри“:

 

1. Natrol Tropical Thin – съдържащите се в този фет бърнър активни съставки (малинови кетони, екстракт от зелен чай, африканско манго, хром и зелено кафе) образуват ефикасна формула за изгаряне на подкожните мазнини. Ако комбинирате фет бърнъра Natrol Tropical Thin с подходящ хранителен режим и физическа активност, ще получите наистина чудесни резултати.

 

2. Myprotein Active Women Diet Capsules – фет бърнър, създаден от най-безопасните витамини, минерали и екстракти. Освен бързото отслабване, този фет бърнър допринася за намаляване на умората, по-добра концентрация и нормално функциониране на умствената дейност.

 

3. Prozis Diet Fat Burner – фет бърнърът на Prozis обединява в своя състав чист кофеин, екстракт от зелен чай и екстракт от зелено кафе. Тази комбинация води до повишена термогенеза, увеличаваща способността на тялото ни да гори калории. В допълнение, фет бърнърът съдържа и ацетил л-карнитин, една от най-популярните добавки за преобразуване на мазнините в енергия.

 

4. Battery Nutrition Burner – мощен фет бърнър от каталога ни, спомагащ за бързото и ефективно сваляне на мазнини. Съдържа екстракт от гарциния, зелен чай и хром, които оказват своето въздействие върху термогенезата и поддържането на нормални нива на глюкоза в кръвта. За разлика от други фет бърнъри, Battery Nutrition Burner ще повиши чувството ви за добро здраве и няма да доведе до насищащ ефект.

 

5. Prozis Sport 2 Week Cut And Burn Day – и още един фет бърнър, принадлежащ към английската марка за хранителни добавки Prozis. Той съдържа естественото фенолно съединение малинови кетони, което се извлича чрез специфична технология от червените малини и намира широко приложение под формата на диетична хранителна добавка. Фет бърнърът ще стимулира горенето на мазнини, подобри фокуса и концентрацията ви и засили обмяната на веществата във вашето тяло. 

 

Разгледайте каталога на Ready for life и си поръчайте най-качествените и ефективни фет бърнъри на изключително изгодни цени!

 

Липотропни фет бърнъри Термогенни фет бърнъри Фет бърнърите на Ready for life – качество на изгодни цени