Звезда за милиони = къща за 18 милиона – имението на Ким Кардашян

1
132
Добави коментар
svetla58
svetla58

Винаги ни е било изключително любопитно за „надникнем” в дома и в живота на някоя звезда, за да видим какво се случва там и какви са дневните й навици. Всички сме мечтали да можем, поне за ден, да влезем в нечие имение и да поседим тук и там в него. Да се гмурнем в огромния басейн с кристално чиста вода. След това да се излегнем на меките шезлонги край него и да отпием от коктейл в кокосов орех със сламка. После да се преместим за детоксикация в сауната, да потичаме на корта, да поиграем голф, да погледаме телевизия на феноменалната голямата система за домашно кино и какво ли още не.

Доволни сме от факта, че има такива звезди, който без притеснения но допускат до своята лична обител, за да разберем какво се случва зад дебелите стени, златните огради и закоравелите ни представи, че там е един друг свят.

А може и наистина да е… Някои от селебрититата разполагат с такива екстри, че ние дори не можем да си представим, че в нормален човешки дом може да има нещо подобно.

Грешката идва от там, че очакваме домът да е „НОРМАЛЕН”. Той очевидно не е, защото, нека си признаем – на кого са му необходими чак толкова много вещи и екстри, за да живее добре. Имайки предвид къде съществуваме ние, значи сме наясно, че може и с далеч по-малко.

Днес имаме възможността да ‘влезем’ в имението на семейство Кардашян/Усет на стойност $18 млн.
Когато решили да купят този дом, той бил с много средиземноморско усещане. Но след това бива преобразен в много модерен палат с крайно минималистичен стил. И сега е толкова красив, фин и изящен.

Къщата е с изцяло бели повърхности, каменни подове и ултрамодерни детайли. Кухнята разполага с всички уреди от неръждаема стомана, включително две съдомиялни машини, професионална гама отворени стелажи, напомнящи за кухнята на супер шикозен ресторант.

Самата Ким споделя, че съзнателно са избрали дома им да бъде в изцяло бели и светли тонове, но по-нататък във времето разказва за неспирната борба, която води, за да запази мястото чисто, при наличието на три палави хлапета.
Риалити звездата също сподели, че тя и съпругът й стоят зад интериорния дизайн.

„Кание и аз бяхме дизайнери на къщата и бяхме силно погълнати от всеки един детайл. Интериорният дизайн беше свързан с неутрални тонове и минималистични мебели. Добавихме и glam room с отделен вход.”

Мат и Джош Алтман са агенти на недвижими имоти, които потвърдиха за списание People, че Ким Кардашян и Кание Уест са продали имението си за 18 милиона долара миналия ноември. Смята се, че това е почти два пъти по-висока от първоначално платената цена.

Редактор: Марина Делева