Изграждат Първият СПА Къмпинг в България

2
200
Добави коментар
irgnet
irgnet

Във Велинград в момента се изгражда първият СПА къмпинг в България – „СПА къмпинг Велинград“. Очаква се да бъде пуснат за ползване от клиенти в началото на лятото. Къмпингът ще разполага с бунгала, сервизни помещения за готвене и пране, барбекю, зона за кемпери и каравани, зона за палатки. Но най-важното е че ще има собствен SPA център с вътрешни и външни басейни с минерална вода. На първо време СПА къмпингът ще бъде върху площ от 6 декара, като в последствие може да бъде разширен.

Къмпингът се намира в китна местност в близост до на изходът на Велинград в посока Юндола. За да подсигурят минерална вода за СПА центърът инвеститорите са прокарали 4 км. собствен водопровод. Идеята на този СПА къмпинг е да работи целогодишно и благодарение на топлата минерална вода посетителите да имат възможност да ползват външните басейни и през зимният сезон.

Освен минералните басейни ще бъдат изградени парна баня, сауна и солна стая. За забавление на децата ще има обособени детски басейн и детски кътове за игра – един открит и един закрит.

„СПА къмпинг Велинград“ ще е една чудесна дестинация за семейства с деца, които са решили да си отпочинат в природосъобразна среда и същевременно да се насладят на СПА процедурите и лековитите свойства на минералната вода.