Кампания за удължена гаранция на домакински уреди Neff „5>2“

1
252
Добави коментар
narabova
narabova

Кампания за удължена гаранция на домакински уреди Neff „5>2“

Повече от 140 години германската марка Neff произвежда висок клас домакински уреди, отговарящи на прецизните изисквания на потребителите за качество, функционалност и дизайн. Запознавайки се с него отблизо, бихме казали още нещо… Страст и вдъхновение в кухнята! Без значение дали става дума за четиристепенно меню или неделен десерт. Най-старата марка за домакински уреди в Европа може да превърне атмосферата всяка кухня в специална.

Задачата:

В средата на 2018-а се заехме със задачата да създадем стратегия за онлайн кампания 5 години удължена гаранция на домакинските уреди Neff, която да комуникира предложението в социалните мрежи.

Какво направихме:

Започнахме с опознавеане на клиента и неговата история, философия, цели. Внимателно проучихме профила на аудиторията. След което запретнахме ръкави и развихме три концептуални предложения и разработихме серия от тематични постове по всяка. Основната ни идея беше да отправим послание, което убедително да показва какво и колко повече дава Neff. Без да се доближаваме до стандартното представяне и клиширани слогани, заложихме на ясна, визулна, лека и забавна комуникация. Така и спечелихме клиента – с категорично и лесно за запомняне послание „5 > 2“, което разработихме в различни ситуации и в зависимост от актуалните събития в периода на кампанията – като първия учебен ден и Коледа. Семпло и ясно, точно каквото трябва да бъде съдържанието в социалните мрежи.

В основата успешната реализация на събитието бе вниманието към детайла, комуникацията с клиента, както и прецизното бюджетиране и изпълнение на всички етапи от планирането и реализацията.

Извършени услуги:

Създаване на креативна концепция, дизайн и копирайтинг, Facebook реклама.

Свържете се с нас. Ние ще създадем корпоративния ви профил и ще се погрижим винаги да е изпълнен с интересно и актуално съдържание.