Микровълновите фурни убиват храната ни, а в последствие и нас

1
110
Добави коментар
setlans
setlans

Микровълновите фурни (често наричани и печки) изпращат електромагнитни вълни към храната, които карат молекулите да се движат, вибрират и в последствие загряват, тъй като реагират на микровълновото лъчение.

В микровълновите фурни има устройство, наречено Магнетрон, което генерира микровълни. Тези вълни преобразуват полярността на молекулите от положителна на отрицателна.

Тази полярност се променя милион пъти всяка секунда в микровълновата фурна. Микровълните бомбардират хранителните молекули и карат поляризираните молекули да излъчват на същата честота милион пъти всяка секунда.

Това загрява храната, но в същото време причинява „структурна изомерия“ – структурно увреждане на молекулите на храните.

Швейцарско проучване, водено от д-р Ханс Хертел, биолог и химик, установява ефектите от микровълновата обработка на храните.

За осем седмици, осем души са живели в контролирана среда и периодично яли сурови храни, традиционно приготвени храни и микровълнови храни.

След всяко хранене са тествани кръвни проби. Микровълновите храни предизвикали значителни промени в химическия състав на кръвта.

Опасностите на електромагнитното излъчване
Снимка: nanosina

Чудили ли сте се защо много често, когато изкарате храната от микровълновата, тя е неравномерно затоплена?

Това се случва, защото микровълните работят с каквито водни молекули са налице, и тъй като не всички храни съдържат равномерно количество вода, затоплянето става само на места, най-вече отгоре.

Изследване, проведено в университета Станфорд, проучва ефектите от микровълновата обработка на кърмата.

Един от учените, посочва: „Микровълновата обработка на кърмата, дори при ниска настройка, може да унищожи някои от неговите най-важни способности за борба с болестите.“

В началото на 1991 г., е заведено дело срещу болница Оклахома, след като пациент е починал, след получаване на кръв, която е била затоплена в микровълнова фурна.

През 1976 г., Русия забранява микровълновите фурни, заради негативното им въздействие върху здравето.

Консумирането на храни, преработени от микровълнова фурна води до трайно увреждане на мозъка, като „скъсява“ електрическите импулси в мозъка.

Продължителното хранене с микровълнови храни причинява увеличаване на раковите клетки в кръвта

Всички витамини, минерали и хранителни вещества намаляват или се променят, след като бъдат преработени от микровълновата фурна, така че човешкото тяло получава малка или никаква полза от храната.

Микровълновите храни причиняват стомашни и чревни ракови образувания (тумори). Това може да обясни увеличаването на заболелите от рак на дебелото черво американци. (90% от американските домакинства използват редовно микровълнови фурни за приготвяне на храната си.)

Храната приготвена или затоплена в микровълнова фурна причинява загуба на паметта, на концентрацията, емоционална нестабилност, и намаляване на интелигентността.

Обработването на мляко и зърнени храни с микровълни превръща някои от техните аминокиселини в канцерогени.

Размразяването на замразени плодове превръща някои от глюкозидите и галактозидите им в канцерогенни вещества.

Изключително краткото излагане на сурови, варени или замразени зеленчуци на микровълново лъчение, превръща техните растителни алкалоиди в канцерогени.

В обобщение, става все по-очевидно, че микровълновите печки причиняват рак и други злокачествени заболявания. Те имат силата да унищожат всичко добро в храната ни и да ни отслабят физически.

Сетланс / humansarefree Заглавна снимка: fitbody