Лейди Гага остана по бельо на афтърпартито на Грамите

1
203
Добави коментар
svetla58
svetla58

Нали вчера всички мрънкахте колко семпла била роклята на Лейди Гага на наградите GRAMMY… Въпреки че ние не успяхме да уловим тази изчистена прозаичност, за която всички толкова говореха. Цялата история дори стана някак прекалено прехвалена. И невярна! Само защото гласовитата певица не бе облякла ОБЛАК или захарен памук за пореден път, не значи, че роклята й е кротко обичайна. Точно сребърното фолио на Celine от Слиман, което надяна Гага, не би могло да бъде побрано в категория с етикет „семпло” или „изчистено”. Обемът, който явно на всички липсваше, бе компенсиран от мнооого блясък и грозни къдрички, там където не трябва. Добре че този път русокоската реши да спести от прическа и бижута.

Но пък за сметка на „изтънчената” й визия на церемонията, афтърпартито бе мястото, за което беше бързала адски много, защото, очевидно бе забравила да се облече.
Жената чудо на поп музиката смени среброто за изцяло черен ансамбъл за Mark Ronson’s “Club Heartbreak” Grammys Party.

Актрисата от „A Star is Born” хвърли черен, покрит със хиляди кристали, блейзер върху комплект бельо – бикини, сутиен и чорапи – едно намигване към чисто новата холивудска тенденция на бельото – underwear-as-outerwear. Мрежестите чорапи определено занитиха визията и й придадоха hard ефект. За британски аристократизъм и пословична елегантност, на главата си певицата добави малка шапчица с мрежа, спускаща се към лицето. И отново – единственият аксесоар бе диамантената огърлица, която акомпанираше сребърната рокля по-рано същата вечер.

Опитът за моден и краен контрапункт на Гага с рязката смяна на тоалетите, безспорно бе впечатляващ, но дали и успешен – въпрос на индивидуална преценка.

Още по-интересното е, че Гага не беше единствената звезда, която разтърси облаците цигарен дим и диско светлини с разголване на плътта.
Underwear-as-outerwear трендът се оказа избраник и на звездата Шей Мичъл, която носеше подобен аутфит от черен блейзер без копчета, който покриваше и малкото, което бе оставено на въображението на Republic Records after-party.

Ашли Тисдейл пък се появи в друг, изцяло черен, ансамбъл, състоящ се от прозрачна рокля, подложка за едно кристално елегантно звучене. Блясъкът дойде от метални сандали на платформа.

Актрисата Джаки Крус присъства на събитието с прозрачен дантелен сутиен под разкроен блейзър-рокля, която тя сдвои с черни чизми.

Несъмнено дръзките визии на някои от най-стилните звезди на червения килим, бяха запазени за афтърпартито.

Тенденцията underwear-as-outerwear се роди през 2018, когато звезди като Риана и Белла Хадид бяха забелязани в ансамбли, вдъхновени от бельото и изглежда, че звездите я пренасят и в 2019.

Редактор: Марина Делева