Припяваме си “Shallow” и се смеем на червения килим, по който минаха големите победители

1
147
Добави коментар
svetla58
svetla58

През изминалия уикенд се случиха толкова грандиозни церемонии, че вече се объркахме на чий червен килим да стъпим.
Безспорно статуетката за най-фамозен, цветен и екстравагантен червен килим отива директно в удължените нокти на наградите GRAMMY.

Това е най-голямото събитие в музикалната индустрия, което дава награда на онези изпълнители и музиканти, които са допринесли за облагородяването на музиката.

61-вата най-музикална нощ на Холивуд се състоя в LA, а рапът се оказа безапелационният победител. Може би защото, както винаги, той е засягал наболели политически, социални и хуманитарни проблеми.

Чайлдиш Гамбино разби номинациите с цели две статуетки с песента си „This is America“, която спечели наградите за песен на годината и за най-добър запис. Това е първото парче в този жанр, което печели цели две отличия.

Изненади не липсваха. Една голяма бе появата на бившата първа дама Мишел Обама, която изнесе прочувствена реч, като говореше за въздействието на музиката и открито призна, че тя е важна част в нейния живот.

Лейди Гага, Карди Би, JLO, Майли Сайръс и други направиха вълнуващи пърформанси на сцената.

Като сребърната газела Лейди Гага понесе в обятията си цели три статуетки, две от които за парчето „Shallow” от филма „A star is born” и една за най-добро солово изпълнение на песента „Joanne“.

Сред отличените бяха младата Дуа Липа, която бе обявена за най-добър нов изпълнител, а Cardi B си тръгна с наградата за най-добър рап албум. Тя мина по червения килим с най-шармантната рокля за вечерта – Vintage Mugler Haute Couture.

Кейси Масгравес пък спечели отличието за албум на годината с „Golden Hour”.

Това е единствената церемония, която може да си позволи своеволието на всякакъв модел рокли, но-важното е, че позволява и на мъжката половина да бъде по-екстравагантна от обикновено.

Другото предимство, което имат Грамите е да ‘раждат’ цяла класация от грозни тоалети и модни гафофе.

Да не кажем, че тук всеки пети-десети тоалет си е жива модна катастрофа.

По традиция Джой Вила винаги шокира с нещо крещящо силно филантропско послание. Миналата година то бе против абортите, докато тази година  певицата клони в по-националистическа посока и явно подкрепя Америка.

От всички прелестни couture изделия, които се разходиха по подиумите тази година, Кейти Пери избра единствения, който прилича на абажур от пролетната колекция на Balmain.

На дизайн на Оливие Рустейн заложи и Кайли Дженър, която придружаваше гаджето си Травис Скот.

Скролнете надолу, за да разгледате и другите визии от червения килим на музикалните холивудски награди.

Редактор: Марина Делева