Дамска гривна от естествени камъни Ахат и Лунен камък – DM-2411

3
181
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Ръчно изработена еластична дамска гривна от естествени камъни Оникс и Червен корал. Красотата на гривната се допълва от атрактивни метални рингове, инкрустирани с кристали Цирконий. Оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-2411

НОВО предложение от Smart Choice – възползвайте се от нашите отстъпки до 15%, бърза и сигурна доставка в цяла България със застраховка и опция за преглед.

Всяка жена обича да получава подаръци, така се чувства забелязвана и обичана. Добре е подаръка да излъчва разкош, като това може да е бижу, сътворено с ръчна изработка. Разбира се не забравяйте, че Вие също сте важни и можете да изберете гривна и за себе си, просто така за да направите деня си по-цветен и да притежавате едно бижу от естествени камъни по Ваш вкус и моден стил.

Затова онлайн магазин Smart Choice Ви предлага да изберете от голямо разнообразие на дамски гривни от естествени камъни.

Ако нито един от нашите модели не отговаря на Вашия моден стил с голямо удоволствие ще изработим за Вас гривна от естествени камъни по Ваш избор и по Ваш дизайн.

Елементи:

– 10 мм. мъниста кафяв АХАТ – камъкът на равновесието, мира и спокойствието. Ахатът се смята за камък на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири.

– 10 мм. мъниста ЛУНЕН КАМЪК – камъкът на емоционалния баланс. Този камък съдържа женската мъдрост и енергия и има отразяваща и успокояваща енергия. Помага за укрепване на интуицията и психическите възприятия и внася баланс и хармония.

– метални рингове, инкрустирани с кристали Цирконий CZ (Cubic Zirconia)

– корда – изключително здрава, еластична и водоустойчива

– декоративна метална висулка сърце изработена от галванизирана (неръждаема) метална сплав.

Обиколка на гривната (стандартна) – 17 см. с възможност за промяна на размера по ваше желание. Обиколка на гривната можете да изберете от менюто в дясно.

ОТСТЪПКИ!!! При закупуване на повече от един брой дамски гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки: – За 2 бр. гривни – Отстъпка – 5% – За 3 бр. гривни – Отстъпка – 10% – За 5 бр. гривни – Отстъпка – 15%

АКТУАЛНО! При желание от Ваша страна ние от магазин Smart Choice с удоволствие ще изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор. Каквото и да говорим, всеки човек е дизайнер по душа, а неговият моден стил е голям дизайнерски проект. Изненадай любимите хора с уникални подаръци за рожден ден или празник, а също така много неща можем да подарим и направо на себе си.