„Манчестър Юнайтед“ загуби с 0:2 от „Пари Сен Жермен“

1
179
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Хубавата приказка на непобедения в 11 мача под ръководството на Оле Гунар Солскяер „Манчестър Юнайтед“ завърши. При това с викове, крясъци и нервни изблици в съблекалнята.

След като „червените дяволи“ напуснаха терена след 0:2 срещу „Пари Сен Жермен“ в първа среща от осминафиналите на Шампионската лига, в съблекалнята им очаквано настроението бе минорно, пише британският таблоид „Сън“.

Най-бесен след мача бил мениджърът Оле Гунар Солскяер. Загубата от парижани бе първа за него след 10 победи и 1 равенство.

Норвежецът бил ядосан, че футболистите не спазили указанията му да играят спокойно във важния мач. Той споделил разочарованието си на висок тон и не спестил критиките към звездите.

Гневът на шкафчето си в съблекалнята на „Олд Трафорд“ изкарал и Пол Погба. Той получи червен картон минута преди края на редовното време, което означава, че няма да може да играе в реванша в Париж след 3 седмици.

Французинът бил толкова бесен на себе си, че блъскал яростно по шкафчето, а след като изкарал гнева си, се извинил официално на съотборниците си.

Дали избликът на емоции в съблекалнята ще преобрази „Юнайтед“ срещу ПСЖ в реванша, ще стане ясно на 6 март, когато е мачът във Франция.