Малката Джулка се сгоди за принца на мечтите си

1
116
Добави коментар
svetla58
svetla58

Не, на тази снимка, този път (но само този път), впечатляващото и вълнуващото НЕ са гърдите на Джулиана Гани. Ако погледнете малко по-нагоре и малко по-съсредоточено, ще забележите как ‘красивите’ й екстеншъни биват докоснати от малка, нежна ръчичка, ВЕЧЕ закичена с пръстен. Най-накрая, но не и изненадващо, възлюбеният на Мис Силикон 2013 Илиян Найденов дари любимата си с обет за вричане във вечна вярност – предложи й брак. Само 7 месеца след като се събраха като двойка. Но в България тези неща всъщност не са новина.

Ако победата не им се беше изплъзнала на финалната права в ТВ формата “Big brother”, Благой Георгиев и Златито Райкова щяха да са поредната ‘изключително влюбена’ СГОДЕНА двойка и то само 3 месеца след като се събраха, така че 7-те за Джулката и Илиян са си напълно достатъчни да са убедени, че са родени един за друг. А й русокосото изкушение няма да нахлупи воал за първи път. Все пак тя е освен прясно сгодена, и прясно разведена – малко повече от 7 месеца.

Но така е във живота на БГ хайлайфа – хората, народът учените казват – „НЯМА ВРЕМЕ!!!!! ЖИВЕЙТЕ!!!”, и те… живеят, какво да правят, нали някой много интелигентен им го е казал – на бързи обороти, защото днес така тече животът – бързо и стремглаво, но накъде… Все още няма изследване, което да е разкрило защо толкова бързаме – да живеем, да спим, да пораснем, да работим, да ставаме родители… да остареем…
До нас новината стигна благодарение на активния виртуален социален живот, който водят и двамата, но специалното видео от ‘прочувственото’ предложение бе споделено само от плеймейтката.

Популярната двойка е на почивка във Виена, която вече се оказа любимият град на Джулката, защото фитнес инструкторът избра Австрия за годежната дестинация. Е тази столица Джулката със сигурност ще я запомни.

Безкрайно щастлива и влюбена, тя заля Instagram профила си с благодарствени любовни постове към избраника на сърцето си.

Честито на малката Джулка и Илиян. Вече очакваме с нетърпение и сватбата, за да видим на какъв тоалет ще заложи булката и как ще стилизират сватбеното тържество.

Редактор: Марина Делева