Колата на Деси Слава уби мъж! Тя изпадна в шок

1
160
Добави коментар
slavchev
slavchev

Доскорошният шофьор на фолк дивата Десислава Димитър Илиев дойде тази сутрин в Бургаския окръжен съд, за да се яви като обвиняем по дело за причиняване на смърт на пътя, съобщава Флагман.БГ и блиц.

На 9 септември 2016 г. Илиев е пътувал с фолк певицата Десислава от Варна към София. Преминали са през Бургас. В 5:45 ч. на АМ „Тракия” Илиев е блъснал пешеходеца Божидар Кайлов, става ясно от обвинителния акт. Няколко часа по-късно Кайлов е починал вследствие травмите си.

Десислава, заедно с шофьора си, се е притекла на помощ на блъснатия човек, но травмите му били прекалено сериозни и на практика несъвместими с живота. Десислава е преживяла огромен шок след катастрофата. Дълго време отказвала да пътува и все още изпитва неистов страх да се вози в автомобил, разказаха нейни близки. Димитър, който е неин дългогодишен шофьор, вече не работи за фолк певицата, но двамата поддържат близки приятелски отношения.

При започването на днешното заседание в Бургаския окръжен съд стана ясно, че Димитър е карал автомобила със 120 км/ч, но видимостта на АМ „Тракия” на 9 септември 2016 г., в 5:45 ч., е била много ниска. Пешеходецът Божидар Кайлов изглежда изобщо не се е огледал и е тръгнал да пресича, когато колата на фолк певицата била на стотина метра от него. Той буквално е пометен и изхвърлен на около 10 метра след катастрофата. Все още няма разумно обяснение какво е правил пострадалият на магистралата в този час.

Днес адвокатът на Димитър Илиев Станислав Иванов от САК поиска обвинението да бъде върнато на прокуратурата заради допуснати пропуски.

Марица

Твоята оценка

Общо гласували

loading…