Хороскоп за днес – 20 февруари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
198
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 20 февруари 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Хармоничен ден, работата ви спори, стига да не влизате в спорове. Делете по равно отговорности и придобивки. С такъв подход ще изживеете спокойни мигове у дома и на работното място. С всички сили се стремете да запазвате равновесието на всички нива, в които имате някакво участие и възможност да оказвате влияние. В този ден крясъците разболяват и вредят повече от друг път. Наблегнете и на балансираното хранене. Не участвайте в събрания, които ще изискват взимане решения против нечия дейност и кандидатура.

Телец 21 Апр – 21 Май

Светъл и ведър ден, природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Препоръчват се физически упражнения водещи до духовна и умствена хармония. Опитайте да запазите неутралитет. Не се включвайте в спорове и разправии, изключете от съзнанието си вредните мисли. И работата си разпределете така, че да нямате моменти на пиково напрежение. Служебната амбиция не дава желаните резултати. Сексът е противопоказен и неудовлетворителен.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на балансираната политика. Не очаквайте да се приемат с овации личните ви предложения и действия. На работното ви място се оформят два лагера с взаимно противопоставящи се интереси. Запазете връзката с всички, не взимайте страна в спорове и не се намесвайте в чуждия избор. Стремете се да запазите равновесието на силите. Не давайте никому предимство и не правете избор, ако това зависи от вас. Да не се убиват птици и мечти. Да не се ядат гъби. Заемете се с прочистващи и пречистващи дейности.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Работете самостоятелно, със свои средства и на свой терен. Не се намесвайте в чуждите спорове и не позволявайте намеси. Делете по равно всичко, не оставайте някой да се почувства ощетен. Реализирайте хрумванията си от предните дни и помислете за бъдещо финансиране. Ако получите две предложения, не давайте никому предимство, а се постарайте да се възползвате от услугите и на двете страни. Ще си проличат истинските дипломати. Днес може да разделите и неделимото или да решите да не се разделяте.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес отпускате юздите, давате възможност на колектива да взима самостоятелни решения и на близките у дома да поемат повече отговорност. Стремежът е към хармония в отношенията. Не си разваляйте спокойстието на никаква цена. Крясъците ще ви разболеят и ще навредят. Споровете е добре да се решават с желание за взаимно изгодни действия и решения. В критичен момент обърнете всичко на майтап и неприятностите може да ви се разминат. Днес сексът разболява, особено на чуждо.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

И независимо какво се случва запазете неутралитет. Денят носи и изисква хармония между астралното и физическото тяло. Ако в такъв ден се карате ще вдигнете кръвното и ще си навредите повече отколкото предполагате. Заемете се с тихи семейни и професионални дела. Не влизайте в спорове с околните и не се ангажирайте с чуждите разправии. Злоба и завист водят към падение. Не подклаждайте подобни огньове, за да не ви опарят и вас. Днес кръвта се обновява, връзките имат тенденция да минат на ново ниво.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Символ на деня е умереността. Старайте се да делите по равно отговорности и задължения, да не давате предимство никому, особено незаслужено. Не правете никакъв избор, а ако имате два варианта и възможности в работата и в живота, опитайте и двата, разделете по равно усилията и финансирането. Поощрете и децата с равностойни подаръци и се постарайте да разрешите справедливо техните спорове. Отложете за утре старта на новите си бизнес инициативи. Днес прегледайте всички възможни варианти.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ден за проучване на възможните варианти преди старта на новите проекти и начинания в утрешния ден. Не правете избор и не взимайте страна. Опитайте да вникнете във всички гледни точки и да получите допълнителна информация за промените, които предстоят. Ако водите бракоразводно дело, намерете сили да се помирите и разберете. Днес кавгите и крясъците разболяват. Природата стимулира хармонията, опитва се да запази статуквото на пълнолунието. Заемете се с прочистващи и разчистващи дейности.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Както и да постъпите ще трябва да платите сметката. Оставете другите да спорят, да си разменят удари в желанието да постигнат надмощие. Движете се по правилата на природата, а те в момента изискват балансирана политика, равнопоставеност и неутралитет. Нищо да не се прави на всяка цена. Не сменяйте работното си място. Чакайте по-добро предложение. В момента по-ниската позиция ви дава закрила от ветровете по върховете, към които се стремите. Очертава се детронация на шефове и смяна на ръководството.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Силен ден, особено ако разпределите по равно задължения и финансиране. Не давайте никому предимство, особено незаслужено. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да бъдеш забелязан и оценен, да бъдеш обичан и удовлетворен в различните посоки на живота. Ако някой започне активни агресивни действия ще загуби битката. Днес си подаваме взаимно топката и я потупваме в изчакване на по-добри времена за активни действия и професионална атака.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Не тръгвайте на път и не се премествайте, ако сърцето ви остава на старото място. В този ден се препоръчва изчакване и преоценка на решенията. Дайте си втори шанс, позволете на другия до вас да изкаже доводите си. Не взимайте самостоятелни решения и не обръщайте прибързано гръб. Днес и Темида е уравновесила везните и взима решения изгодни и за двете страни. Не си нарушавайте спокойствието, не изневерявайте на партньора и на стила си на поведение. Не се нагърбвайте с допълнителна работа, особено ако заплащането не е адекватно, а отговорността максимална.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Първи ден от третата фаза на Луната. Изисква се балансираност на действията, омиротворение и спокойствие преди утрешния ден, в който отново започват промени и реорганизации. Не се напрягайте прекалено в работата и личните връзки. Сексът днес разболява, изневерите също. Не плувайте срещу течението и на работното място. Туширайте споровете в зародиш. Кръвта и отношенията се обновяват. Благоприятно за пътувания и покупко-продажби на животни. Купете домашен любимец, нека радостта влезе в дома ви.