Акцията за наркотици в Пловдивско продължава! Шестима са в ареста

1
148
Добави коментар
angel_taxi2
angel_taxi2

52-годишна жена пък е спипана с безакцизен тютюн в Столипиново

Бързи производства са образувани срещу шестима притежатели на наркотици в Пловдив и региона. В понеделник полицаи установили, че 18-годишен носи в себе си пакетче с марихуана, а близо 19 грама от същия наркотик иззели от жилището на 23-годишен. Двамата били задържани за едно денонощие, а с прокурорско постановление мярката за неотклонение на по-възрастния младеж е удължена до 72 часа.

Ден по-рано подобна прокурорска мярка била наложена и спрямо 39-годишен криминално проявен мъж и 36-годишна жена, след като на адреса им в квартал „Столипиново“ разследващи открили пликче хероин и множество разфасовки със съдържание на ново психотропно вещество от рода на синтетичните канабиноиди. В хода на специализирана операция служителите на реда в Карлово заловили 32-годишна жена и 19-годишен младеж, които държали по пакетче с амфетамин и марихуана.

Шестнадесет найлонови торби с безакцизен тютюн пък са иззети от жилището на 52-годишна пловдивчанка. Нелегалната стока с общо тегло 8 килограма била открита при проверка вчера в дома на жената в квартал „Столипиново“. Извършителката е криминално проявена и осъждана за престъпление против митническия режим. С полицейска заповед тя била задържана за срок до 24 часа.

 

 

https://trafficnews.bg/krimi/aktsiiata-narkotitsi-plovdivsko-prodalzhava-shestima-sa-132825/