ДАМСКО ПОДСТРИГВАНЕ | Център за красота Милано

1
116
Добави коментар
MilanoBeauty
MilanoBeauty

Дамско подстригване в център за красота Милано 

Всяка жена трябва да поддържа прическата си в безупречен вид.Тя е тайното оръжие на всяка дама за стил и елегантност, за съблазън и сексапил! Скъпи дами, заповядайте при нас и ще получите отлична грижа за Вашата коса, както и страхотна прическа. Ще бъдете настанени в приятна обстановка и ще имате удоволствието да Ви обслужват едни от най-добрите стилисти в България. Ние сме професионално подготвени в областта на дамското фризьорство и постоянно следим модните тенденции като участваме на различни форуми в страната и чужбина. Използваме различни техники за дамско подстригване като:

Градиран Боб Класически Боб Заоблено градиране Разслоен Боб Удължено градиране Естествено обръщане Успореден слой Късо закръглени слоеве Квадратен слой Авангардно подстригване

При нас ще намерите широка гама професионални продукти с които да поддържате косата си у дома. Ние работим с едни от най-големите марки в областта на фризьорството като Alfaparf Milano, Matrix, Insight, Roland, Selective Profesional, Kay Pro и др. Дамското подстригване в известна степен е изкуство в което нашите стилисти са добре посветени и с радост ще Ви консултират каква прическа ще бъде подходяща за Вас. Ако косата Ви е изтощена или се накъсва в следствие на предишни третирания с боя, преси или други продукти не се притеснявайте ние сме експерти в терапиите за възстановяване на косата, просто попитайте Вашия стилист.

Мили дами не забравяйте, че перфектното здраве и неустоимата красота на косата зависи само от Вас!

Очакваме Ви