БАМБУКОВА ТЕРАПИЯ

1
190
Добави коментар
MilanoBeauty
MilanoBeauty

БАМБУКОВА ТЕРАПИЯ ЗА КОСА “МИГНОВЕНА ГРИЖА” !

Линията на ALFAPARF MILANO – „MIDDOLO DI BAMBOO“ с екстракт от сърцевината на бамбук е УНИКАЛНА МИГНОВЕНА ТЕРАПИЯ за увредени коси. Растителният екстракт от сърцевината на бамбук, обогатен със силиций и в съчетание с високо съдържание на протеини и натурални масла, навлиза в дълбочина в косъма и възстановява нивото на минерални соли, които придават сила и еластичност на косата. Растителният екстракт от сърцевината на бамбук превръща дори и най-изтощените коси в красиви и здрави, оказва въздействие с незабавен резултат, видим още след първото нанасяне.

Терапията включва:

Масажно измиване с възстановяващ шампоан “MIDOLLO DI BAMBOO”- богат на реминализиращи съставки, които подпомагат процеса на възстановяване на фибрите на косъма; Нанасяне на интензивна протеинова маска “MIDOLLO DI BAMBOO” за дълбоко възстановяване на силно изтощени и слаби коси. Нанасянето и посредством HI-TECH преса работеща с ултразвук и инфраред /без загряване/ гарантира максимално възстановяване във вътрешността на косъма като му придава здравина и еластичност.

Предимства на терапията :

Регенерира и съживява косата след боя, кичури и изрусяване. Заглажда трайно кератиновите плочки на косъма и ги запечатва. Предпазва косата от накъсване и изтощаване. Реструктурира и изглажда косата моментално още с първото приложение. Възстановяват се дълбоките слоеве от структурата на косъма. Възстановява се плътността на косъма. Повърхността на косъма става гладка, възстановени са еластичността и блясъка.

Ултразвуковата и инфрачервена преса, с която се нанася маската осигурява отлично не абразивно почистване на обвивката на косъма, както и дълбоко насищане и подхранване с активни хидратиращи и реконструиращи агенти за трайно регенериране, блясък и копринена мекота.Това не е обикновена термична преса за изправяне на коса или просто още един уред с нагряващи се метални плочки. Това е преса създадена да дарява зашеметяваща красота на косата.