ЦСКА представи новия си спортен директор Кристиано Джарета

1
100
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Италианският специалист Кристиано Джарета беше представен официално като нов спортен директор на ЦСКА. 51-годишният специалист вече е подписал договор и ще бъде част от щаба на „червените“.

„Много съм щастлив да съм част от най-титулувания тим в България, който е разпознаваем във всяка страна. Ще направя всичко възможно да дам на ЦСКА своя опит и съм сигурен, че ще постигнем най-добри резултати. Надявам се, че моята работа ще бъде ключова за повишаване на нивото на отбора. Убеден съм, че работата в добър екип, в добър колектив, какъвто има в ЦСКА, ще помогнем за постигането на нашите цели. Искам да благодаря на семейство Ганчеви за този шанс. Назначението ми е голяма гордост за мен“, заяви той в първото си интервю пред клубната телевизия.

Джарета има опит в ръководните позиции на клубове от своята родина. Той бе спортен директор на „Новара“ през 2011 г., „Удинезе“ (2013-2016 г.) и „Асколи“.

В началото на 2019 г. италианецът бе спряган за спортен директор на „Левски“. Той обаче отрече слуховете по време на кастинг за млади таланти у нас.